Ράιλι: «Δεν επιστρέφω στους πάγκους»


Ο άλλοτε τεχνικός των Μαιάμι Χιτ και νυν πρόεδρος τους, Πατ Ράιλι με δηλώσεις του απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει εκ νέου τα ηνία των φιναλίστ των φετινών τελικών του ΝΒΑ.

«Δεν πρόκειται να επιστρέψω. Δεν σημαίνει πως δεν έχω μέσα μου αυτή τη φλόγα, αλλά έχουμε έναν πολύ καλό νέο προπονητή και θέλω να τον στηρίξω για να εξελιχθεί όπως κι εγώ. Είναι μόλις η τρίτη του χρονιά» τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Χιτ.
Στη συνέχεια ο Πατ Ράιλι, αν και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απώλεια του τίτλου από τους Μάβερικς,  εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον: «Θα το πω, δεν φοβάμαι. Θα διεκδικήσουμε πολλές φορές τον τίτλο με αυτή την ομάδα. Κι όταν έχεις μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο και δεν τα καταφέρνεις, απογοητεύεσαι. Όμως είχαμε μία εξαιρετική σεζόν».
Καταλήγοντας ο άλλοτε τεχνικός ύψωσε ασπίδα προστασία στον Λεμπρόν Τζέιμς τονίζοντας πως «... είναι ο πιο ξεχωριστός παίκτης του ΝΒΑ και είμαστε ευλογημένοι που τον έχουμε στην ομάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...