Συλλήψεις για αρπαγή τσαντών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1.Απογευματινές ώρες της 22-6-2011 στον Πειραιά, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), μετά από αναζητήσεις εντοπίσθηκαν δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 45 ετών να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, με καλυμμένη την πινακίδα κυκλοφορίας, και στο σήμα των Αστυνομικών να σταματήσουν για έλεγχο ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν. Μετά από καταδίωξη, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.


Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Κηφισιάς προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, επιβαίνοντες στην προαναφερόμενη μοτοσικλέτα και κινούμενοι στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισίας, εντόπιζαν εν κινήσει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και αφού έσπαζαν το τζάμι από την πλευρά του οδηγού, αφαιρούσαν από το κάθισμα την τσάντα ή τον χαρτοφύλακα των οδηγών.


Από την έρευνα-προανάκριση, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες έχουν διαπράξει συνολικά έξι (6) αρπαγές τσαντών στην Κηφισιά.



2.Απογευματινές ώρες της 21-6-2011, στο Μαρούσι, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, συνελήφθησαν ένας (1) ημεδαπός ηλικίας 29 ετών και ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 26 ετών, για αρπαγές τσαντών.


Από την έρευνα-προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες από μηνός τουλάχιστον, αφού εντόπιζαν πεζές γυναίκες, στην περιοχή του Αμαρουσίου και της Πεύκης αφαιρούσαν τις τσάντες τους και διέφευγαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αλλοδαπός.


Από την έρευνα-προανάκριση, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες έχουν διαπράξει συνολικά οκτώ (8) αρπαγές τσαντών στο Μαρούσι και στην Πεύκη.



Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...