Η Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ ξεπουλά την Πατρίδα και μας κοιμίζει με "στημένους" αγώνες

Δεν έχει τέλος το μαρτύριό μας;
Του Σταύρου Μαρίνη 
ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ "ΤΑΪΖΟΥΝ" "ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ" ΑΓΩΝΕΣ
Ξαφνικά η Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ έβγαλε με τα τσακάλια της ΕΥΠ σκάνδαλο στημένων στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Παρουσιάζουν τον Μαρινάκη να στήνει παιχνίδια λες και τα εκ ευρώ που έδωσε για παίχτες δεν ήταν αρκετά για να πάρει Πρωτάθλημα με 13 πόντους διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό που ξεπουλά τον Τζιμπρίλ Σισέ όσο όσο και κατηγορεί τον Νικόλα Πατέρα για διαφθορά και συμμετοχή στην "παράγκα". Οι Σγόντζοι πανηγυρίζουν που η ομάδα μας δεν παίρνει κανέναν παίχτη και οι Βαρδινογιάννηδες με μισό ευρώ επένδυση ονειρεύονται ΤΙΤΛΟ Πρωταθλητή και ΤΙΜΩΡΙΑ του Ολυμπιακού ενώ όνειρα για τίτλο κάνουν και οι μεσαίες ομάδες του ΠΑ.Ο.Κ και της ΑΕΚ που ξεπούλησε Σκόκο και άφησε ελεύθερο τον Μπλάνκο.
Τώρα όλοι μιλούν για ΣΤΗΜΕΝΟ ελληνικό πρωτάθλημα και θεωρούν ότι η παράγκα διαμόρφωνε τον ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. Δεν έχουν δίκιο αλλά ας πανηγυρίζουν έτσι και αλλιώς εμείς οι Παναθηναϊκοί δεν θα θέλαμε ΠΟΤΕ να συμμετέχουμε σε ένα Πρωτάθλημα χωρίς τον αιώνιο αντίπαλό μας. Τι νόημα έχουν οι νίκες με ΠΑ.Ο.Κ και ΑΕΚ που δεν έχουν ούτε τους μισούς τίτλους από ότι εμείς; Την ίδια ώρα ο νέος Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Ε. Βενιζέλος κάνει επιδρομή και μας παίρνει και το πορτοφόλι γιατί τα λεφτά μας τα είχε πάρει ήδη ο προκάτοχός του. Και από αυτόν τον ΕΦΙΑΛΤΗ δεν λέει να μας ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΔΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...