ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Τελικά ο Σωκράτης ξεχάστηκε από τους διαδικτυακούς "επαναστάτες" του "ποντικιού" και των "ροζ" επαναστάσεων της πλατείας.

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Τελικά ο Σωκράτης ξεχάστηκε από τους διαδικτυακούς "επαναστάτες" του "ποντικιού" και των "ροζ" επαναστάσεων της πλατείας.

 Του Σταύρου Μαρίνη
Κοντεύει χρόνος από την στυγνή δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια και οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν ΚΑΜΙΑ απολύτως ιδέα για τους δολοφόνους του. Αναρωτιέμαι πολλές φορές εάν η υπόθεση παραμένη ΑΝΟΙΧΤΗ και εάν έστω και ένας αστυνομικός "σπάει" το κεφάλι του για να ανακαλύψει τα "καλόπαιδα" της αριστερής ΣΕΧΤΑΣ των επαναστατών της κόκκινης Χούντας που νιώθει να απειλείται η κυριαρχία της από τις ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ που δείχνουν τον Εβραίο και τα ανοσιουργηματά του σε μια κοινωνία που είναι τόσο ΥΛΙΣΤΙΚΗ που μου προκαλεί ΑΗΔΙΑ.
Αρχίσανε κάποιοι διαδικτυακοί πανηγυρτζίδες να μιλάνε για ΞΕΣΗΚΩΜΟ του κόσμου ο οποίος πάει να βγάλει κανένα γκομενάκι στην πλατεία και να ρίξει καμιά μούντζα στους πολιτικούς που ο ίδιος ψήφισε για να τον διορίσουν στο δημόσιο. Μπορεί να μην τα φάγαμε μαζί αλλά είμαστε και το μοναδικό ΚΡΑΤΟΣ μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν έχει ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ στην Βουλή του. Βλέπετε η νεολαία μας δεν πόνταρε σε αυτούς αφού δεν είχαν την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να διορίζουν στο δημόσιο και η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ τους ήταν πολύ απόμακρη με τους κομμουνιστικούς και καπιταλιστικούς παραδείσους που ήταν ένα πολύ μεγάλο ΨΕΜΑ των νικητών του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο κακός Χίτλερ, οι καλοί Εβραίοι και κυρίως οι "σύμμαχοί" μας που μόνο ζημιά έχουν προκαλέσει στην δύσμοιρη Πατρίδα. Και όμως ο Έλληνας πίστεψε την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και μεγάλωσαν ολόκληρες γενιές που ήθελαν να μας κάνουν καλούς κομμουνιστές δούλους της ΥΛΗΣ και του Διεθνούς Σιωνισμού. Οτιδήποτε Εθνικό ήταν φασιστικό και ακραίο και η μισή Ελλάδα από Θεσσαλονίκη και πάνω δεν ΟΜΙΛΟΥΣΕ την Ελληνική γλώσσα αλλά μείγμα Τουρκικής με ολίγα Ελληνικά. Τα καρντάσια πρόδωσαν τον Μέγιστο των Ελλήνων Μέγα Αλέξανδρο και αφού γέμισαν την Πόλη τους με Εβραίους και Τούρκους ομιλούσαν για Αθηνοκεντρικό Κράτος και είχαν το σύνδρομο του αδικημένου παιδιού που έχει δικαίωμα να έχει καλύτερο μέλλον μακριά από τους "κακούς" Αθηναίους στην αγκαλιά Εβραίων και Τούρκων Επιχειρηματιών που μεταμόρφωσαν την Θεσσαλονίκη σε μια πόλη όπου η Ελληνική Γλώσσα σου είναι ελάχιστα χρήσιμη. Ο νέος Δήμαρχος φέρνει και την τουρκική Τράπεζα έτσι ώστε να επενδύουν τα χρήματα τους σε τουρκικές λίρες και σε λίγο θα γιορτάζουν και τα γενέθλια του Κεμάλ Ατατούρκ αφού είναι ικανός ο ανιστόρητος Δήμαρχος να τον παρουσιάσει και ως Φιλλέληνα!!! Μέσα σε αυτό το κλίμα θα ξεχαστούν ή θα χαρακτηριστούν ως γραφικοί όσοι ακόμα επιμένουν στην Αναγέννηση τηςΦυλής μας που είναι ο περίγελος της Ευρώπης και όχι ΑΔΙΚΑ. Γιατί οι τσάμπα μάγκες της Αριστερής Υποδούλωσης στον Υλισμό πέτυχαν να κοιμίσουν συνειδήσεις και να ξεχάσουμε ότι η Ελλάδα μεγαλούργησε με ΗΓΕΤΕΣ που αγαπούσαν τον Πόλεμο και δεν ήταν ΔΕΙΛΟΙ και όχι με ΜΑΛΑΚΕΣ τύπου Ελευθέριου Βενιζέλου οι οπαδοί του οποίου δολοφόνησαν τον μεγαλύτερο Έλληνα πολιτικό τον Ίωνα Δραγούμη. Για σκεφτείτε λίγο πόσο άθλιοι είναι όσοι μας ανεβάζουν πρόσωπα όπως τον Βενιζέλο , τον Καραμανλή τον Παπανδρέου την ώρα που η Πατρίδα μας έχει βγάλει Πλάτωνα , Λεωνίδα , Μέγα Αλέξανδρο αλλά και Ιωάννη Μεταξά. Για σκεφτείτε πότε η Ελλάδα μεγαλούργησε;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σταυρο τι παραληρημα ειναι αυτο παλικαρα μου. Νταξει οκ εχουμε καταλαβει την ιδεολογια σου αλλα μην μας βγαζεις τους εθνικιστες σαν μπουμπουκια και οτι για ολα φταινε οι κομμουνιστες. Εχουμει δει και τις θηριωδιες των εθνικιστων. Βασικα στα παπαρια μου τους εχω γραμμενους και τους δυο κοκκινους και μπλε. Απλα καλο ειναι να υπαρχει μια ισσοροπια στο τι λεμε. Φιλικα παντα