Τελικά οι Έλληνες δεν ξύπνησαν

Του Σταύρου Μαρίνη
Η αριστερή λαίλαπα στην Ελλάδα ξαναχτύπησε. Τα σχόλια των μπολσεβίκων στο αγαπημένο σας blog , μαρτυρούν ότι κάποιοι θεωρούν ότι η Ελλάς θα σωθεί εάν γίνει κομμουνιστική και απομονωθεί από τον υπόλοιπο "πολιτισμένο" κόσμο. Καλές οι συγκεντρώσεις στις πλατείες αλλά εάν δεν υπάρχει ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και σαφής προσανατολισμός προκοπή δεν γίνεται. Η πράσινη λαίλαπα που κυβέρνησε την χώρα από το το 1981 έως το 2004 με διάλλειμα την τριετία του ανεκδιήγητου Μητσοτάκη(που θα παραμείνει ξένο σώμα προς την δεξιά παράταξη) κατάφερε το οικονομικό "θαύμα" που ζούμε σήμερα.
Όμως και η Κυβέρνηση Καραμανλή έχει τις ευθύνες που τις αναλογούν τα 5,5 χρόνια που βρέθηκε στο τιμόνι της Χώρας. Οι κομμουνιστές με τις αντεθνικές τους θέσεις και την καταστροφική τους πολιτική δεν ήθελαν ΠΟΤΕ η χώρα μας να ανήκει στην μεγάλη Ευρωπαϊκή Οικογένεια και μας προτιμούσαν να έχουμε τα χάλια των πρώην κομμουνιστών της Αλβανίας , της Βουλγαρίας και των λοιπών Κρατών που είχαν την ΑΤΥΧΙΑ να βρεθούν κάτω από την στυγνή κόκκινη δικτατορία. Οι εδώ υποστηρικτές αυτών των καθεστώτων μετά την κατάρρευση αυτών των καθεστώτων βρέθηκαν γυμνοί ιδεολογικά αφού ο κομμουνιστικός Παράδεισος σκότωνε , δολοφονούσε και δεν προχώρησε ούτε ΒΗΜΑ τα Κράτη αυτά στην ευημερία και την ανάπτυξη. Η αριστερή όμως προπαγάνδα από μέσω ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ήθελε να διαλύσει οτιδήποτε ΕΘΝΙΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ παίζοντας το παιχνίδι του διεθνές ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ και της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. Τώρα που την Παγκοσμιοποίηση την κάνει ο Καπιταλισμός αυτοί φωνάζουν όταν διέλυαν αυτοί τα Κράτη μίλαγαν για ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥΣ παραδείσους που ήταν όμως ΚΟΛΑΣΗ. Στην Ελλάδα ΠΑ.ΣΟ.Κ -ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την διάλυση του κοινωνικού Ιστού μαζί με αυτούς και το κομμάτι της "δεξιάς" που πρόδωσε τους αγώνες όσων πολέμησαν τους συμμορίτες και έσωσαν την Ελλάδα από την λαίλαπα του κομμουνισμού που βίωσαν γειτονικά μας βαλκανικά Κράτη. Όλοι αυτοί τώρα νιώθουν άβολα που στην ηγεσία της ΝΔ είναι ο Αντώνης Σαμαράς και οι ίδιοι τρομοκρατούνται στην Ιδέα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πολύ κοντά στο να μπει στην Ελληνική Βουλή. Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ που έχει καθαρά ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ Ιδεολογία δέχεται επιθέσεις από τους γνωστούς-άγνωστους μπολσεβίκους που δολοφόνησαν όσους είχαν ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ και προσπαθούν με την ΒΙΑ να κυριαρχήσουν. Λάθος Χώρα διάλεξαν γιατί σε αυτή την Ιερή Γη γεννήθηκε ο Λεωνίδας , ο Μέγας Αλέξανδρος , ο Πλάτωνας και ένα σωρό άλλοι ΗΡΩΕΣ που έμαθαν να πολεμάνε όλες τις ΥΛΙΣΤΙΚΕΣ Ιδεολογίες που οδηγούν σε ΔΥΣΤΥΧΙΑ τον άνθρωπο. Το ίδιο και τον καπιταλισμό που ας μην γελιόμαστε μαζί με τον κομμουνισμό αποτελούν τις δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Εγώ ίσως δεν ζω αλλά τα επόμενα χρόνια η Ελλάδα θα ξανασηκωθεί γιατί οι Έλληνες δεν αντέχουν την τυραννία και έχουν μάθει να πολεμάνε για να επιβιώσουν. Για να ξυπνήσουμε χρειάζεται να ψηφίσουμε ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ και όχι να αράζουμε σε πλατείες χωρίς Ιδεολογία , χωρίς Ηγέτες , χωρίς ΕΛΠΙΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...