Βολές Ν.Δ. στην κυβέρνηση για τα επεισόδια

Επίθεση στην κυβέρνηση και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξαπολύει η Ν.Δ. για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, καταλογίζοντας ευθύνες στον υπουργό, Χρήστο Παπουτσή.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Μιχελάκης, δήλωσε ότι μια μικρή ομάδα κουκουλοφόρων έχει κατορθώσει να διαλύσει το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

«Ξενοδοχεία εκκενώνονται, ο σταθμός του Μετρό έχει μεταβληθεί σε θάλαμο αερίων, αθώοι ειρηνικοί διαδηλωτές έχουν εγκλωβιστεί και φωτιές εκδηλώνονται σε κτήρια, ενώ τα ασθενοφόρα αδυνατούν να παραλάβουν τραυματίες και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη βοήθειας» ανέφερε ο κ. Μιχελάκης.

«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αποδεικνύεται ότι δεν έχει κανένα σχέδιο αντιμετώπισης των λίγων “γνωστών αγνώστων”. Αντίθετα, καταφεύγει στην αλόγιστη χρήση χημικών, που έχουν μετατρέψει το κέντρο της πρωτεύουσας σε “κόλαση”» επεσήμανε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. και κατέληξε: «Οι ευθύνες του κ. Παπουτσή είναι αυταπόδεικτες και τεράστιες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...