Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη 22 Ιουνίου


Αίθριος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια 8 Μποφόρ.


Αίθριος  θα είναι ο καιρός στην Αττική Oι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6  Μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα ανατολικοί 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο  ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου.  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και από το απόγευμα θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5  Μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 7  Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7  Μποφόρ και πρόσκαιρα 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...