Βίσση - Ρέμος: To τέλος μιας φιλίας








Βίσση - Ρέμος: To τέλος μιας φιλίας
Η φιλία του Αντώνη Ρέμου και της Άννας Βίσση μετρούσε πολλά χρόνια και στηρίζονταν στην αμοιβαία αγάπη και την εμπιστοσύνη. Παρόλα αυτά, μία επαγγελματική διαφωνία, τους έκανε να τα "σπάσουν" και να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.
Ποιος δε θυμάται τα "καυτά" φιλιά στο στόμα που έδιναν οι δύο τραγουδιστές, τις κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις και τις εξομολογήσεις ψυχής. Μακροχρόνια και δυνατή χαρακτήριζαν τη φιλία τους, όσοι τους ήξεραν καλά.
Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, έπεσαν τίτλοι τέλους στην πολύχρονη φιλία τους και οι δυο τους δεν ανταλάσσουν πλέον ούτε ένα "γεια". Ο λόγος που τα "τσούγκρισαν" είναι η επικείμενη συνεργασία τους.
Οι δύο καλλιτέχνες είχαν δώσει τα χέρια για να εμφανιστούν μαζί, αλλά όταν ήρθε η ώρα να συζητήσουν τις λεπτομέρειες... τα "χάλασαν". Η Βίσση ως «απόλυτη» και παλιά ήθελε να κλείνει εκείνη το πρόγραμμα, ενώ ο Ρέμος ως πετυχημένος ήθελε να το κλείνει εκείνος. Κανείς τους δεν υποχωρούσε (ούτε για τα μάτια και τα φιλιά της φιλίας τους) και κουβέντα στην κουβέντα ήρθε η έκρηξη.
Αντάλλαξαν "σκληρά" λόγια και η τελευταία σελίδα της πολυετούς φιλίας τους φαίνεται πως μόλις γράφθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...