Γυμνές φωτογραφίες του αδερφού της Δούκισσας Catherine στο Internet








Γυμνές φωτογραφίες του αδερφού της Δούκισσας Catherine στο Internet
Μπορεί η βασιλική οικογένεια να έχει τον πρίγκιπα Harry ως "μαύρο πρόβατο" της οικογενείας, που πίνει, μεθά, φιλιέται δημόσια και έχει gay friendly προφίλ, όμως και οι Middletons δεν πάνε πίσω!
Mετά την αδερφή της Δούκισσας Catherine, Pipa που ξεσήκωσε όλους τους Βρετανούς με τις ημίγυμνες φωτογραφήσεις της και τους καλλίγραμμους γλοτούς της, σειρά έχει τώρα και ο αδερφός της James, γυμνές φωτογραφίες του οποίου κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ. Μάλιστα, σε μία φωτογραφία ο James Middleton είναι τελείως γυμνός με τα πόδια σταυροπόδι, σε στιλ βασικό ένστικτο.
Πρόσφατα η Kate Middleton αποδείχθηκε η ίδια η επιτομή της βασιλικής χάριτος κατά τη διάρκεια του γάμου. Ωστόσο, ο άτακτος αδελφός της James, θα μπορούσε να αποδείξει το αντίθετο, σύμφωνα με το Fleshbot.
Να δούμε τι άλλο γυμνό μας επιφυλάσσουν οι Middletons! Δείτε παρακάτω κάποιες από τις γυμνές φωτογραφίες του αδερφού της Δούκισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...