Σήμερα γάμος γίνεται...








Σήμερα γάμος γίνεται...
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σήμερα ο Νίκος Βουρλιώτης, ο γνωστός σε όλους Ni-Vo, που άφησε την καλή του, Όλγα Καραπαθάκη, να "ραπάρει" στην καρδιά του!
«Νιώθω παντρεμένος εδώ και αρκετό χρόνο. Το αποφάσισα πολύ απλά και αβίαστα», είπε ο Νίκος στο Star, στην τελευταία του συνέντευξη ως εργένης.
Ο ράπερ και η αγαπημένη του γνωρίστηκαν σε ένα γυμναστήριο και η σχέση προέκυψε αργότερα. «Κυνήγησε ο ένας τον άλλον, ο καθένας έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης γι΄αυτή τη σχέση», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος.
Κι αν νομίζετε ότι ο Ni-Vo θα κάνει την ανατροπή και θα πάει στην εκκλησία ντυμένος όπως τον έχουμε συνηθίσει... απατάσθε!
Όπως κάθε άλλο γαμπρός, με το κουστουμάκι του θα είναι! Το νυφικό της Όλγας θα είναι στενό με ουρά και θα εντυπωσιάσει τους περίπου 400 καλεσμένους. Ο γάμος θα γίνει απόψε στις 20:30 το βράδυ στον ιερό ναό Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...