Κηδεύεται ο Θανάσης Βέγγος


Κηδεύεται ο Θανάσης Βέγγος
Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί από νωρίς το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο για να αποχαιρετήσει τον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό και άνθρωπο, Θανάση Βέγγο, με την νεκρώσιμη ακολουθία να διεξάγεται αυτήν την ώρα.
Επώνυμοι και ανώνυμοι άνθρωποι έχουν κατακλύσει τη γύρω περιοχή, στην οποία βρίσκεται ο ιερός ναός, τον οποίο αγαπούσε ιδιαίτερα ο μεγάλος ηθοποιός.
Παρά την έκκληση της οικογένειας του Θανάση Βέγγου να μη δοθούν χρήματα για στεφάνια, αλλά να ενισχυθεί με το ποσό αυτό το "Χαμόγελο του Παιδιού", υπάρχουν στεφάνια από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, μεταξύ άλλων.
Όπως έγινε γνωστό, λίγο νωρίτερα, η οικογένεια του δημοφιλούς ηθοποιού γνωστοποίησε την πρόθεσή της να μην δημοσιοποιηθεί η ώρα και ο τόπος που θα ταφεί ο πατέρας και σύζυγος Θανάσης, καθώς οι διακριτικοί τόνοι και το χαμηλό προφίλ του ηθοποιού, σε όλη την διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...