Νάνι: Εμείς το φαβορί








Νάνι: Εμείς το φαβορί
Αισιόδοξος δηλώνει ο Νάνι ενόψει της κόντρας απέναντι στην Τσέλσι που θα κρίνει την πρωταθλήτρια ομάδα στην Αγγλία. Οι "μπέμπηδες", κατά την διάρκεια της σεζόν, απέκτησαν διαφορά 18 βαθμών από τους "μπλε" ωστόσο, η ήττα από την Άρσεναλ άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο διεκδικήτριες.
Ο Νάνι δηλώνει αισιόδοξος για την αναμέτρηση με την Τσέλσι, τονίζοντας ότι σημαντικό ρόλο παίζει η έδρα και οι παίκτες του σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχουν το ψυχολογικό αβαντάζ σε αυτόν τον τομέα.
"Θα είναι πολύ δύσκολο. Παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε καλές εμφανίσεις εναντίον τους στο "Ολντ Τράφορντ". Ξέρουμε ότι αν θέλουμε να κερδίσουμε το ματς θα πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Το αποτέλεσμα απέναντι τους στο Τσάμπιονς Λιγκ μας δίνει ψυχολογικό αβαντάζ.
Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να κερδίσουμε το παίχνίδι. Αν το καταφέρουμε αυτό τότε όλα θα είναι καλά. Θα έχουμε κάνει σημαντικό βήμα για τον τίτλο", δήλωσε ο Πορτογάλος άσος.
Αν η Γιουνάιτεντ κερδίσει το ματς θα χρειάζεται ένα βαθμό για την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...