Σας ευχαριστούμε έστω και εάν μας απογοητεύσατε

Του Σταύρου Μαρίνη 
Ουσιαστικά ΑΝΕΝΕΡΓΟ το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ εξακολουθεί να έχει 500 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα. Οι αναρτήσεις μας σχεδόν μηδαμινές εάν αναλογιστεί κανείς ότι στις καλές μας μέρες στα μέσα του 2009 και σχεδόν όλο το 2010 είχαμε κατά μέσο όρο 45 έως και 100 αναρτήσεις σε καθημερινή βάση!!! Τώρα δεν έχουμε τόσες ούτε στον μήνα!!! Διαβάζω με προσοχή τα νέα blogs που ξεφυτρώνουν καθημερινά όπως τα μανιτάρια και αναπολώ τις μέρες του 2007 που αποφάσισα ότι έπρεπε να έχω έναν προσωπικό χώρο να μοιράζομαι τους προβληματισμούς μου με όλους εσάς. Εάν και "επαγγελματίας" δημοσιογράφος λειτούργησα ερασιτεχνικά αφού οι πιέσεις σε όσους διατηρούν blog και είναι δημοσιογράφοι είναι αφόρητες αφού το κατεστημένο των ΜΜΕ θέλει πλήρως ελεγχόμενη πληροφόρηση που σας λέει πολλά άχρηστα πράγματα αλλά ΠΟΤΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ που αφορά την ίδια σας την ζωή!!
Έτσι πρώτοι εμείς σας είπαμε από το 2009 ότι πάμε ΔΝΤ και στην ουσία ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ και όχι τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ που ενώ ΓΝΩΡΙΖΑΝ τα οικονομικά μεγέθη σας παραμύθιαζαν για δήθεν καλύτερες μέρες. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αβάνταρε έναν ΨΕΥΤΗ Πρωθυπουργό τον Γιωργάκη Παπανδρέου που έλεγε υπάρχουν χρήματα και τώρα ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ την Πατρίδα και πάλι δεν καταφέρνει να ξεχρεώσει τα ΔΑΝΕΙΑ που έχουμε φορτωθεί όλοι στις πλάτες μας. Το μεγάλο κεφάλαιο βγάζοντας εκτός Ελλάδος ότι μας έκλεψαν επί μια εικοσαετία ποντάρει σε επιστροφή στην ΔΡΑΧΜΗ και όλοι οι διεθνείς αλλά και εγχώριοι κερδοσκόποι ΘΕΛΟΥΝ να βγούμε από την ζώνη του ευρώ. Έτσι όπως τα πάνε ακόμα και εάν εξασφαλίσουμε ακόμα τρεις δόσεις ΔΑΝΕΙΟΥ από την Τρόϊκα δεν υπάρχει καμιά εγγύηση ότι θα καταφέρουμε να βγούμε από μια ΚΡΙΣΗ που μας έβαλαν ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ στο Εβραϊκό Κεφάλαιο Κυβερνήτες και ένα πολιτικό σύστημα που έχει ακόμα ΚΚΕ όταν ο Κομμουνισμός κατέστρεψε την μισή Ευρώπη, υλικά αλλά κυρίως ΗΘΙΚΑ.. Σε αυτή την συγκυρία και ενώ ξόδεψα χρήμα και πολύ προσωπικό χρόνο για να σας δώσω 5 πράγματα για το μέλλον σας η πλειοψηφία σας μπυ γύρισε την πλάτη προτιμώντας ακόμα και τα blog κακέκτυπα των υποστηρικτών των δολοφόνων του Σωκράτη Γκιόλια εκεί ΑΗΔΙΑΣΑ με τους περισσότερους χρήστες του διαδικτύου αλλά όχι με εσάς που από την πρώτηη μέρα καταλάβατε την διαφορετικότητά μου και με στηρίξατε. Για όλους εσάς συνεχίζω έστω και με ένα -δυο κείμενα την εβδομάδα να ΥΠΑΡΧΩ. Γιατί χωρίς ΦΩΝΗ δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ τρομοκράτες δεν με φοβίζουν ούτε βέβαια οι παρακρατικοί που στην Ελλάδα έχουν παράδοση στο να δολοφονούν όποιον θεωρούν επικίνδυνο να σας ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...