Τρίπολη: Υπέστη ζημιές η κατοικία του Βρετανού Πρέσβη





Τρίπολη: Υπέστη ζημιές η κατοικία του Βρετανού Πρέσβη
Η βρετανική κυβέρνηση ερευνά πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ένα κτίριο της διπλωματικής αποστολής της στην Τρίπολη της Λιβύης υπέστη ζημιές αφού δέχτηκε επίθεση από ένα πλήθος ανθρώπων.
"Έχουμε λάβει πληροφορίες που αναφέρουν ότι η κατοικία του πρέσβη στην Τρίπολη καταστράφηκε και επί του παρόντος ερευνούμε την υπόθεση. Πιστεύουμε ότι και άλλες πρεσβευτικές κατοικίες έχουν δεχτεί επίθεση", είπε ο εκπρόσωπος του Φόρεϊν Όφις.
"Τέτοιες ενέργειες, εφόσον επιβεβαιωθούν, θα ήταν λυπηρές δεδομένου ότι το καθεστώς του Καντάφι έχει καθήκον να προστατεύει τις διπλωματικές αποστολές. Κάτι τέτοιο θα αποτελούσε άλλη μια παράλειψη των διεθνών υποχρεώσεων του Καντάφι", πρόσθεσε.
Το καθεστώς έχει επιβάλει περιορισμούς στις κινήσεις των ξένων ανταποκριτών στην Τρίπολη, για αυτό και δεν κατάφεραν να πάνε στην περιοχή των πρεσβειών για να ελέγξουν τις πληροφορίες. Η επίθεση φέρεται να έγινε το βράδυ του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...