Η Lady Gaga θα βαπτίσει το παιδί του Elton John

Η Lady Gaga θα βαπτίσει το παιδί του Elton John
Η Lady Gaga θα γίνει νονά του γιού του Sir Elton John, Zachary!
Οι δύο τραγουδιστές διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις, και τώρα φαίνεται ότι θα σφραγίσουν την φιλία τους με την βάφτιση του γιού του Elton John από την 25χρονη εκκεντρική σταρ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.
Ο διάσημος τραγουδιστής έψαχνε εδώ και καιρό τη νονά που θα βαπτίσει τον αγαπημένο του γιο, αφού ήθελε στο πρόσωπό της ο μικρός Zachary να βλέπει μία πραγματική πνευματική μητέρα που θα περνά αρκετό χρόνο μαζί του και θα τον φροντίζει.
Την αποκάλυψη φέρεται να έκανε ο Sir Elton John σε εμφάνιση του, λέγοντας πως η Lady Gaga θα είναι η νονά του παιδιού του, που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο μέσω παρένθετης μητέρας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Lady Gaga ήθελε πολύ να γίνει νόνα του παιδιού του Elton John και του David Furnish, και τους το είχε ζητήσει η ίδια, ενώ αρκετές ακόμη χολυγουντιανές star είχαν προσφερθεί κατά καιρούς να βαπτίσουν το παιδί. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον Elton John και τον σύζυγό του να εμφανίζονται σύντομα δημοσίως για να ανακοινώσουν την απόφασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...