H Καγιά, ο Τσιμιτσέλης και...το μωρό που περιμένουν !

H Βίκυ Καγιά χαϊδεύει τρυφερά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανυπομονεί να γίνει πατέρας.
Δεν πρόκειται φυσικά για μία νέα σχέση- "βόμβα" στην ελληνική showbiz αλλά για τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας του Νίκου Περάκη "Σειρήνες στο Αιγαίο 2". Η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας "Σειρήνες στο Αιγαίο" θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Χειμώνα αλλά τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη με το ίδιο cast που υπήρξε και στην πρώτη ταινία, πλην του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Στην ταινία η Βίκυ Καγιά και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παριστάνουν ένα ερωτευμένο ζευγάρι που περιμένουν μάλιστα και το πρώτο τους παιδί. Καθόλη την ώρα των γυρισμάτων, οι συντελεστές της ταινίας έκαναν διάφορα πειράγματα στη Βίκυ και τον Γιάννη, ενώ όλοι μαζί αποτελούσαν πάνω από όλα ένα καλό παρεάκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιο ζωηρός της παρέας στα γυρίσματα ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος δε σταμάτησε στιγμή να ρωτάει χιουμοριστικά τη Βίκυ "ποιος είναι ο πατέρας?". Παράλληλα, οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές αδημονούσαν να ξαναβάλουν το χακί και να μπουν και πάλι σε στρατόπεδο, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα των στρατευμένων νιάτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...