Επιδείνωση του καιρού σε όλη τη χώρα

Επιδείνωση του καιρού σε όλη τη χώρα
Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς στη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου να είναι ισχυρές προβλέπονται για σήμερα, Πέμπτη.
Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά τις πρωινές ώρες αλλά και γρήγορη βελτίωση του καιρού από τα δυτικά.
Αναλυτικά:
Αττική: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: λίγες νεφώσεις. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη να είναι ισχυρές. Πολύ γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες στα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 00 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
 Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο ιόνιο 7 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: από 02 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
 Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ που μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
 Κυκλάδες, Κρήτη: τοπικές νεφώσεις και στις Κυκλάδες πρόσκαιρες βροχές. Γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
 Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες αρχικά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου πιθανώς να είναι ισχυρές και αργότερα στα Δωδεκάνησα. Βελτίωση του καιρού το απόγευμα. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ που γρήγορα στα βόρεια και αργότερα στα Δωδεκάνησα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...