Αίθριος καιρός με σποραδικές βροχές


Τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν το απόγευμα στα δυτικά κεντρικά και βόρεια ορεινά σήμερα, Παρασκευή.
Αναλυτικά:
Αττική: λίγες νεφώσεις παροδικά το μεσημέρι και το απόγευμα αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: λίγες νεφώσεις που αργά το απόγευμα θα αυξηθούν. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς. Θερμοκρασία: από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη: λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα δυτικά στη Μακεδονία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν σποραδικές βροχές κυρίως στη δυτική Μακεδονία. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 1 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις αρχικά αυξημένες στα βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Από το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη νύχτα στη δυτική Πελοπόννησο. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 που το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν αρχικά στη Θεσσαλία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής το απόγευμα. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια τις πρωινές ώρες δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα αραιή συννεφιά. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος. Το μεσημέρι στα βόρεια τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς. Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...