Χριστός Ανέστη η Ελλάδα να δούμε πότε

Του Σταύρου Μαρίνη
Μέσα σε μια οικονομική ύφεση που δεν έχει ξαναγνωρίσει ο Τόπος τα τελευταία 30 χρόνια οι ευχές είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά χρήσιμες. Ένας τόνος αισιοδοξίας είναι αναγκαίος για να μας βγάλει όλους από την ΜΙΖΕΡΙΑ που μας έριξαν οι Κυβερνήσεις που κυβέρνησαν τον Τόπο από την δικτατορία των Συνταγματαρχών και μετά. Γιατί η Ελλάς όντως έχει μπει σε περιπέτειες που υποθηκεύουν το μέλλον των επόμενων γενεών και αυτό είναι ιδιαίτερα βαρύ για όλους εμάς που δεν καταφέραμε να τους προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον. Για εμάς τους Εθνικιστές ίσως τώρα ανατέλλει ένα καλύτερο μέλλον μετά και το "θαύμα" της Φιλανδίας με το εντυπωσιακό 19% που συγκέντρωσε το εθνικιστικό κόμμα των Αληθινών Φιλανδών που βλέπει με πολύ ευρωσκεπτικισμό την Ευρώπη των 27 με όλα αυτά τα κράτη που έχουν πολύ διαφορετικές οικονομίες και είναι αναγκασμένες να συνυπάρξουν κάτω από ένα ενιαίο νόμισμα που δείχνει να έχει δυναμική αλλά που δεν βασίζεται σε στέρεα πόδια!!!! Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ έκανε μια μεγάλη προσπάθεια τα τρία και πλέον χρόνια της παρουσίας του να αφυπνίσει τον Ελληνικό Λαό
αλλά οι προσπάθειές μας ήταν λίγες για ένα κοινό που αρέσκεται στα ψέμματα και στις χωρίς ουσία ειδήσεις. Τώρα μας κατηγορούν για λιποταξία όλοι αυτοί που δεν μας διάβαζαν και μας λοιδορούσαν!!! Λένε ότι ενοχλούνται που δεν θα υπάρχουμε στην Ελλάδα αφού έκαναν τα πάντα για να μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ και δεν το πέτυχαν. Τελικά αποφάσισα ότι είναι  ανούσιο να ασχολείσαι με έναν Λαό που έχει μάθει να είναι γιουσουφάκι και κουράστηκα να βλέπω τις αποτυχημένες προσπάθειες των Ελλήνων Εθνικιστών να εισέλθουν στην Ελληνική Βουλή όταν σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη πετυχαίνουν διψήφια ποσοστά και στις Εθνικές Εκλογές. Εδώ μας έφαγε η βλαχιά και η αγραμματοσύνη μας και ας λέτε τώρα ότι θέλετε αφού φτάσατε στο σημείο να αμφισβητείται και την δική μου Ιδεολογική Καθαρότητα εσείς που για λίγα ευρώ περνάτε από το ένα κόμμα Εξουσίας στο άλλο.
Τελικά είχαν δίκιο όσοι μου έλεγαν ότι έπρεπε να βολευτώ και να αφήσω τις Ιδεολογίες αφού εσείς αποδεικνύεστε πιο αχάριστοι και από τους Ιδεολογικούς μου αντιπάλους που ίσως στεναχωριούνται αφού θεωρούσαν ακόμα και αυτοί το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ξεχωριστό στον χώρο της blog- σφαιρας με αυθεντικό γράψιμο και πραγματικά υπολογίσιμο εχθρό του συστήματος. Σε λίγες μέρες θα σας αφήσουμε οριστικά και θα σας ευχηθούμε ΥΓΕΙΑ , ΧΑΡΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ και κυρίως ΥΠΟΜΟΝΗ για όσα θα ακολουθήσουν γιατί η ΑΝΑΣΤΑΣΗ του  Γένους φαντάζει αυτή την στιγμή πάρα πολύ μακρινή. Οι αιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού πανηγυρίζουν και εμείς από το Εξωτερικό προσπαθούμε να επιβιώσουμε για να έχουμε την δύναμη σε λίγα χρόνια να είμαστε πάλι κοντά σας. Καλή Ανάσταση Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές και ψηλά το κεφάλι χάθηκε μόνο μια μάχη αλλά όχι ο ΠΟΛΕΜΟΣ και αυτό το ξέρετε πολύ καλά χρόνια τώρα.

1 σχόλιο:

Γραφεας Πεζικου είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΣΑΝΕ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΜΑΣ...ΑΛΛΛΑ;;;;ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...