Φωτόπουλος: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί της ΓΕΝΟΠ

Φωτόπουλος: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί της ΓΕΝΟΠ
Tο άνοιγμα των λογαριασμών όλων των στελεχών της ΓΕΝΟΠ που έχουν περάσει από το Δ.Σ. του συνδικάτου, από το 1999 έως σήµερα σκοπεύει να ζητήσει ο πρόεδρος της Νίκος Φωτόπουλος, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στα "Νέα".
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, δεν βλέπει πουθενά προκλητική σπατάλη σε ταξίδια, γεύµατα και άλλες δαπάνες πολλών χιλιάδων ευρώ και ρίχνει το φταίξιµο στις διοικήσεις της ∆ΕΗ που δεν ζητούσαν συνοδευτικά έγγραφα για τα τιµολόγια.
"Δέχοµαι ότι πρέπει να είµαστε πολύ πιο προσεκτικοί και τυπικοί, ώστε να µη δίνουµε δικαίωµα σε κανέναν να ασκεί κριτική εις βάρος του συνδικάτου µας. Αλλά ρωτώ, αν η ΓΕΝΟΠ δεν πήγαινε στη ΔΕΗ σωστό τιµολόγιο, θα εκταµίευαν οι διοικήσεις τα χρήµατα; Προφανώς και όχι" σημείωσε. "Ο κ. Ρακιντζής δεν έκανε τον κόπο να µας τηλεφωνήσει και να τα ζητήσει (σ.σ. τα συνοδευτικά έγγραφα). Οποτε θέλει µπορούµε να του τα δώσουµε" πρόσθεσε.
Αναφορικά με τη μη επιστροφή των 300.000 ευρώ, που δόθηκαν από τη ΔΕΗ το 2008 για τη σύνταξη µελέτης σχετικά µε την αναδιάρθρωση της εταιρικής δοµής της επιχείρησης, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ τόνισε ότι "αξιοποιήθηκαν για ενηµερωτικές εκδηλώσεις και συνεδριάσεις στην περιφέρεια προς τους εργαζόµενους της ΔΕΗ σχετικά µε τις προθέσεις της διοίκησης να διαµελίσει τη ΔΕΗ. Αλλωστε ποτέ η τότε διοίκηση της ΔΕΗ, ούτε η επόµενη δεν µας τα ζήτησε πίσω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...