Φέρετρο με νεκρό μέσα στο γήπεδο!

Ακούγεται απίστευτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό, με την αστυνομία της Κούκουτα να έχει ξεκινήσει τις έρευνες για αυτό το απίστευτο και συνάμα σοκαριστικό γεγονός που έλαβε χώρα την Κυριακή στο πλαίσιο της αναμέτρησης Ντεπορτίβο Κούκουτα-Ενβιγάδο (1-1) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κλαουσούρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, όλα ξεκίνησαν όταν στην κηδεία του νεαρού έκαναν την εμφάνισή τους οι επικεφαλής του συνδέσμου "Barra del Indio", του συνδέσμου οπαδών δηλαδή που άνηκε ο Τζάκομ.
Μόλις ολοκληρώθηκε η επιμνημόσυνη δέηση, οι οπαδοί πήραν το φέρετρο μαζί τους με την αιτιολογία ότι έπρεπε ο δολοφονημένος οπαδός της Ντεπορτίβο να "πάει στο στάδιο για τελευταία φορά"...
Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Αλβάρο Πίκο, έκανε λόγο για "ατυχές περιστατικό" και αποκάλυψε ότι αρκετοί οπαδοί, που θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για αυτό το μακάβριο σκηνικό, έχοyν ήδη αναγνωριστεί και σύντομα οι υποθέσεις τους θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης.
"Δεν αφήνουν τους οπαδούς να μπουν στο γήπεδο αλλά αφήνουν να περνάει ένα φέρετρο. Μόνο σε αυτή τη χώρα έχει συμβεί κάτι τέτοιο", δήλωσε εξοργισμένος το μέλος του ιατρικού επιτελείου της Ντεπορτίβο, Ζούλιο Ριβέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...