«Ψηλός-κόντος»... κατά Γκόντζου!



Αντώνης Αντωνιάδης και Μίμης Δομάζος εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Γκόντζου και ζητούν από τον Τζίγγερ να «καταδικάσετε την συμπεριφορά του πρώην ή νυν "υπάλληλου" σας».
Αναλυτικά:
«Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε ότι στην χθεσινή εκπομπή του Κώστα Γκόντζου στο ραδιόφωνο Νόβα Σπορ FM και στην εφημερίδα Derby News στην οποία είναι διευθυντής, ο εν λόγω δημοσιογράφος(;) αναφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηριστμούς στα πρόσωπα μας λόγω της σθεναρής θέσης που κρατήσαμε στην προχθεσινή συνεδρία του Δ.Σ του Παναθηναϊκού για φλέγοντα θέματα της ομάδας που για δεκαετίες αγαπήσαμε και υπηρετήσαμε.

Είναι προφανές ότι το θράσος του εν λόγω κυρίου που τόσο κακό έχει κάνει στην ομάδα μας με τα δημοσιεύμτα του στην εφημερίδα Derby News εις βάρος προσώπων που έχουν προσφέρει Παναθηναϊκό μας- αναφερόμαστε στους κυρίους Ανδρέα Βγενόπουλο, Νικόλα Πατέρα πρόσφατα και Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο παλαιότερα- δεν έχει όρια, αφού στο «στόχαστρο» του έβαλε και εμάς που τα σημάδια στα πόδια μας-παράσημα για εμάς- είναι ακόμη ορατά δια γυμνού οφθαλμού.

Με τον εν λόγω κύριο δεν θα ασχολοηθούμε άλλο και τον παραδίδουμε στην κρίση των φιλάθλων μας που έχοντας αλάνθαστο αισθητήριο πολλές φορές έχουν «μνημονεύσει» το όνομα του με εκφράσεις στα συνθήματα τους που του αρμόζουν. Θα ασχοληθούμε όμως με τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, δεξί χέρι του οποίου υπήρχε-και για εμάς υπάρχει ακόμα- ο περί ου ο λόγος κ. Κώστας Γκότζος.
Κύριε Βαρδινογιάννη αν εσείς δεν είστε ο ηθικός αυτουργός της απαξίωσης μας μέσω του εν λόγω δημοσιογράφου, οφείλετε δημόσια να καταδικάσετε την συμπεριφορά του πρώην ή νυν «υπάλληλου» σας. Αν δεν το πράξετε σημαίνει ότι δεν σέβεστε την ιστορία της ομάδας της οποίας είστε μεγαλομέτοχος. Και όποιος δεν σέβεται την ιστορία του θεσμού που υπηρετεί ας μην περιμένει να τον σεβαστεί και αυτή».



Ενωτικοί οι παλαίμαχοι

Από κει και πέρα, ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, όντας ενωτικός. Αναλυτικά:

"Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ιδρύθηκε το 1988 και σ’ αυτή τη διαδρομή των 23 χρόνων δραστηριοποιείται στο πλευρό του Παναθηναϊκού με πυξίδα το σύνθημα «στις χαρές και στις λύπες μαζί».

Σήμερα, σε μια κρίσιμη καμπή για την ιστορία του Συλλόγου και της ΠΑΕ, κρίνουμε ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη να σταθούμε δίπλα στην ομάδα ακόμα πιο δυναμικά. Όσοι βρίσκονται μέσα ή γύρω από τον Παναθηναϊκό, οφείλουν να στηρίξουν, ο καθένας με τα μέσα και τη δυναμική του το παρόν και την προοπτική του Συλλόγου.

Αντιλαμβανόμαστε το ρόλο και τη θέση μας ως δύναμη στήριξης και συνοχής της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας. Ο αρνητισμός δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό μας. Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο όλοι προέβλεπαν την κατάρρευση και την αποτυχία της ομάδας και η απάντησή της ήταν άμεση. Όλοι, από τη Διοίκηση μέχρι το τεχνικό επιτελείο και την ομάδα χαλυβδώθηκαν, δούλεψαν υποδειγματικά και έφτασαν να στερηθούν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τους στόχους του Παναθηναϊκού για τους εξωγενείς λόγους που όλοι γνωρίζουμε.

Και σήμερα πρέπει να γίνει το ίδιο. Καλούμε σε συστράτευση όλες τις Παναθηναϊκές δυνάμεις προκειμένου να στηρίξουν τη Διοίκηση και την ομάδα που έχουν αποδείξει με την ως τώρα συμπεριφορά και δράση τους πως το αξίζουν. Ο καθένας μας στο βαθμό που του αναλογεί έχουμε την ευθύνη να συνδράμουμε τον Παναθηναϊκό και να τον ξαναφέρουμε στο δρόμο των επιτυχιών που του ανήκει.

Υ. Γ Η πρόσφατη ανακοίνωση του Συλλόγου παλαιμάχων αθλητών των άλλων τμημάτων του Παναθηναϊκού δεν μας εκφράζει. Το κάθε τμήμα οφείλει να κοιτάξει τα του οίκου του και όχι να υποδεικνύει το τι πρέπει να πράξει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός. Εμείς στηρίζουμε τη διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον επικεφαλής της Δημήτρη Γόντικα. Οι όποιες τελευταίες τοποθετήσεις μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ που αποτελούν και μέλη του δικού μας συνδέσμου, αποτελούν προσωπικές τους απόψεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...