Κάθε μέρα κι έναν παίκτη της ΑΕΚ «χτυπάει» η Παλέρμο

Μετά τα δημοσιεύματα της Τρίτης που παρουσίαζαν τον Κώστα Μανωλά στο στόχαστρο των Σικελών, σήμερα ήρθαν νέες «κιτρινόμαυρες» αναφορές σε ΜΜΕ της Ιταλίας.

Σύμφωνα με αυτές, λοιπόν -όχι μόνο ο Μανωλάς έχει «κλείσει» στην ομάδα του Σέρζε Κόσμι, αλλά δεν αποκλείεται να έχει… παρέα εκεί και τον Ίσμαελ Μπλάνκο.
Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «calcionews24» (που δεν φημίζεται πάντως, όπως και πολλές άλλες ιταλικές, για την εγκυρότητά της) κάνει λόγο για συμφωνία της ΑΕΚ με την Παλέρμο, ώστε να της παραχωρήσει το καλοκαίρι τον Μανωλά, έναντι ποσού που κυμαίνεται από 1-1,5 εκατ. ευρώ. Αναφέρει, μάλιστα και συμφωνία του ίδιου του παίκτη με τους Σικελούς, για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ.

«Η Παλέρμο πήρε τον Μανωλά. Ο σύλλογος της Ιταλίας που είναι πάντα προσεκτικός στις μεταγραφές ταλέντων, έκλεισε τον νεαρό αμυντικό που είναι γεννημένος το 1991. Ο παίκτης από τον Ιούνιο θα φοράει την φανέλα της Παλέρμο και το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει το 1 με 1,5 εκατ. ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και συμπληρώνει:
«Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο με 500.000 ευρώ ετησίως. Τον Ιανουάριο ο Μανωλάς προτίμησε να αρνηθεί την πρόταση της Αταλάντα. Εκείνοι που τον γνωρίζουν καλά μιλάνε για μια καλή επένδυση, καθώς είναι ένας παίκτης που θα παίξει στο μέλλον στην εθνική».
Ενώ, όμως, που στο διαδίκτυο αναπαράγεται το συγκεκριμένο «σενάριο», ένα ακόμα -με πρωταγωνιστή τον Ίσμαελ Μπλάνκο- εντοπίζεται σε δημοσίευμα της «Tuttosport».
Σύμφωνα με αυτό, λοιπόν, η Παλέρμο δεν αποκλείεται να ψάξει και… επιθετική ενίσχυση στην ΑΕΚ (πέρα από την αμυντική με τον Μανωλά), στο πρόσωπο του Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός φέρεται από την εφημερίδα να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Σέρζε Κόσμι -μαζί με τους Ματέο Αρντεμάνι της Τσιταντέλα και Ρικάρντο Ματζιορίνι της Μπάρι.
Την ίδια ώρα από την ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνεται σε καμία περίπτωση το δημοσίευμα για τον Μανωλά -με την ΠΑΕ να διαρρέει πως δεν υπάρχει ούτε συμφωνία, ούτε καν επαφή με την Παλέρμο για τον νεαρό αμυντικό. Όσον αφορά, δε, στην περίπτωση του Μπλάνκο (όπου δεν έχει τα ίδια περιθώρια αντίδρασης, δεδομένου ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι) τα «σενάρια» δεν αλλάζουν τη στάση της «Ένωσης» -η οποία θα εξακολουθήσει να περιμένει την απάντηση του Αργεντινού στην τελική πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...