Παλικαρίσιο «διπλό» στο Ηράκλειο για την ΑΕΚ


Τι κι αν αγωνίστηκε χωρίς τους βασικούς και αναντικατάστατους φέτος Νίκο Λυμπερόπουλο και Τραϊανό Δέλλα; Τι κι αν στο τελευταίο μισάωρο έπαιζε με παίκτη λιγότερο;

Η ΑΕΚ, παίζοντας, μετά από αρκετό καιρό, με ψυχή και πάθος, επικράτησε με 3-2 του Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League και επέστρεψε στις επιτυχίες.
Η ομάδα του Χιμένεθ με το σημερινό τρίποντο έφτασε τους 37 βαθμούς και αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ με τον Μπλάνκο στο 36΄, ο Μπερνς έκανε το 0-2 στο 49΄, ωστόσο οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του Λεάλ, στο 60ο λεπτό, μπαίνοντας εκ νέου στο ματς.
Στις καθυστερήσεις, ο Γεωργέας, μετά από πάσα-μισό γκολ του Μίτσελ, έκανε το 1-3, ενώ ο Φραγκουλάκης με φάουλ, δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φάση που καταλογίστηκε η «εσχάτη των ποινών» υπέρ του Εργοτέλη, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μανωλάς, αφήνοντας την Ένωση με 10 παίκτες.
Κίτρινες: Φραγκουλάκης - Μανωλάς, Ματέος, Καράμπελας, Γεωργέας, Λαγός
Κόκκινες:
58΄ Μανωλάς (2η κίτρινη)
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου):
Δασκαλάκης, Βίσιο (79΄ Γιαλούσης), Ρομάνο, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Ορφανός (53΄ Φραγκουλάκης), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (53΄ Λεάλ).
AEK (Μανόλο Χιμένεθ):
Σάχα, Νασούτι, Μανωλάς, Καράμπελας, Καφές, Ματέος, Γεωργέας, Γκερέιρο (66΄ Ντιοπ), Λαγός, Μπερνς (86΄ Μίτσελ), Μπλάνκο (73΄ Μπαχά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...