Συνέλαβαν 7 άτομα ύποπτα για παράνομη εμπορία ανθρώπων

Στη σύλληψη επτά ατόμων, για τα οποία υπάρχουν υποψίες ότι μετέχουν σε κύκλωμα παράνομης διακίνησης ανθρώπων, προχώρησε η Σερβική Αστυνομία, στο πλαίσιο επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Τίσα».
Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, δήλωσε στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων «Τανγιούγκ» ότι οι συλληφθέντες θεωρείται πως είχαν αναλάβει την παράνομη διακίνηση 18 Αλβανών του Κοσόβου, ανάμεσά τους και εννέα παιδιά, εκ των οποίων οι 15 πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να διασχίσουν τον ποταμό Τίσα, στις 4 Οκτωβρίου του 2009.
Σύμφωνα με τον Σέρβο υπουργό Εσωτερικών, έπειτα από έναν χρόνο εντατικών ερευνών, η αστυνομία κατόρθωσε να συλλάβει τον επικεφαλής του κυκλώματος, Γιόσιπ Τζουράσεβιτς, και τους Ατίλα Σίπος, Γιόσο Καρίμοβιτς, Γκόραν Μάραβιτς, Γιόβανκα Κόλεντιν, από τη Σουμπότιτσα, καθώς και τους Αμπεντίν και Αρντίν Ισένι, από το Μπουγιάνοβατς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...