Tελικά δεν μας στηρίζετε γιατί είμαστε διαφορετικοί...........

Του Σταύρου Μαρίνη 
Εκτός από καμιά 500αριά φανατικούς αναγνώστες μας όλοι οι άλλοι "λαθροαναγνώστες" μας δεν μας θέλουν στο διαδίκτυο γιατί αρνούνται την διαφορετικότητά μας. Δεν κατανοούν την καθαρότητά μας και κυρίως δεν γουστάρουν που αμφισβητούμε την δήθεν ανωτερότητά τους!!! Εμείς είμαστε εδώ για να μιλάμε στην συνείδησή σας και όχι για να κάνουμε απλή καταγραφή ειδήσεων. Είμαστε εδώ για να σας θυμίζουμε ότι είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα ή μηχανές. Μπορεί να μην θέλετε  να υπάρχουν τέτοια blogs ή sites στο διαδίκτυο γιατί χαλάμε την πιάτσα και κυρίως δεν γουστάρετε να έχουμε έσοδα από αυτήν μας την δραστηριότητα. Με τα κλικ σας στηρίζετε τους οικονομικά ισχυρούς που χρόνια τώρα σας χαϊδεύουν τα αυτιά και σας αποκρύπτουν τις πιο σοβαρές ειδήσεις.
Ακόμα και οι ιδεολογικά κοντά μας Έλληνες Εθνικιστές δεν κατανοούν ότι τόσα χρόνια δεν υπάρχει Εθνικιστική Εκπροσώπηση δτην Ελληνική Βουλή γιατί επικρατεί μια μεγάλη παραπληροφόρηση ακόμα και στον λεγόμενο Εθνικιστικό Χώρο. Τους παραμυθιάζουν με μια δήθεν ανωτερότητα ενός Νεοέλληνα που είναι για λύπηση και τους κάνουν να δημιουργούν προβλήματα σε ανθρώπους αδύναμους που δεν έχουν που να στηριχθούν και φυσικά δεν είναι υπαίτιοι για τα ελαττώματα και τα κόμπλεξ της Φυλής μας!!! Σε πείσμα όλων εμείς θα παραμείνουμε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε όσους υποτιμούν την νοημοσύνη μας και θα κάνουμε άνοιγμα σε όλους όσους τους πληγώνει αυτό που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα χωρίς ιδεολογικές παρωπίδες και κυρίως χωρίς ΕΜΜΟΝΕΣ. Καλή συνέχεια στο διαδικτυακό σας ταξίδι!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...