"Πρέπει να είναι ικανοποιημένοι στον ΠΑΟΚ"

Την πεποίθησή του ότι στον ΠΑΟΚ πρέπει να νιώθουν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα του αγώνα, εξέφρασε με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς.
Συγκεκριμένα ο έμπειρος σέρβος δήλωσε: "Ημασταν καλύτεροι κι από την στιγμή που ήμασταν καλύτεροι έπρεπε να έχουμε πάρει τη νίκη. Στα ντέρμπι όμως χρειάζεται και τύχη κι εμείς σήμερα δεν την είχαμε με το μέρος μας. Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρια και πιστεύω ότι με το αποτέλεσμα αυτό στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι".Σχετικά με τον επαναληπτικό της Τούμπας, ο Μάρκο Πάντελιτς είπε: "Ισως είναι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Τώρα θα πάμε στην Τούμπα για να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι και να κερδίσουμε", ενώ αναφέρθηκε και στο ερχόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης λέγοντας τα εξής: "Σίγουρα δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και τους 3 βαθμούς".

Μέλμπεργκ: Δεν φταίει μόνο η ατυχία

Την άποψη ότι δεν φταίει μόνο η ατυχία για το γεγονός πως το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, εξέφρασε με δηλώσεις του ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Ολαφ Μέλμπεργκ. Συγκεκριμένα ο σουηδός στόπερ δήλωσε τα εξής:"Το παιχνίδι ήταν στα χέρια μας, είχαμε φάσεις, είχαμε δοκάρια αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Νομίζω ότι αυτό δεν οφείλεται μόνο στην ατυχία. Το πλάνο που είχαμε καταστρώσει ήταν καλό αλλά δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος και μας τα χάλασε. Οσο για τον επαναληπτικό της Τούμπας θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...