Πλιάτσικο στα σκηνικά του "Νησιού"

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Πριν καλά καλά ολοκληρωθούν τα γυρίσματα ξεκίνησε και η λεηλάτηση των σκηνικών που είχαν στηθεί για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς "Το Νησί" ! τη σοβαρή αυτή καταγγελία έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας Βαγγέλης Μαυρικάκης που ζήτησε να προστατευθεί ο χώρος!
"Τώρα, αυτό που παρουσιάστηκε απόψε είναι μια λεηλάτηση των σκηνικών. Ορισμένοι έξυπνοι πήγανε και αποξηλώσανε τις ταμπέλες που είχανε τα μαγαζιά, τα φανάρια, τα πήραν. Αύριο θα πάρουνε πόρτες, μεθαυριο ακόμα και τοίχους, πιστεύω μέχρι την Κυριακή να μην έχει μείνει τίποτα" τόνισε ο κ.Μαυρικάκης.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο συζητιόταν το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Δήμος Αγίου Νικολάου την προστασία και τη συντήρηση των σκηνικών της δημοφιλούς σειράς στην πάνω Ελούντα, ώστε να είναι επισκέψιμα για έλληνες και ξένους τουρίστες. Ήδη, με το που τέλειωσαν τα γυρίσματα, ο σκηνογράφος της σειράς και η εταιρία παραγωγής με δημόσια δήλωση τους ανέφεραν ότι παραχωρούν τα σκηνικά στους τοπικούς φορείς, αν αναλάβουν αυτοί τη συντήρηση και προστασία. Όμως, πριν καν ληφθεί η παραμικρή απόφαση για το θέμα, κάποιοι επιτήδειοι έσπευσαν να ωφεληθούν ξεκινώντας το "πλιάτσικο" στα σκηνικά της δημοφιλούς σειράς στην Πάνω Ελούντα.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...