Ήταν λάθος μου η απόφαση να παραιτηθώ από βουλευτής παραδέχεται ο Γ.Δημαράς

Απολογητικός εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιάννης Δημαράς, χαρακτηρίζοντας «λάθος» τη δήλωση που έκανε τη βραδιά των εκλογών περί παραίτησης από τη βουλευτική του έδρα την 1η Ιανουαρίου.Ο κ.Δημαράς παραδέχτηκε ότι η πράξη του αυτή ήταν λανθασμένη και τόνισε πως «μόνο μέσα από τη Βουλή ακούγεται η φωνή σου».
Αναφερόμενος στην ίδρυση του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών που ανακοίνωσαν την Τετάρτη μαζί με τον Β.Οικονόμου, είπε ότι δεν πρόκειται για ίδρυση ενός κόμματος. Τόνισε ότι στόχος της κίνησης αυτής είναι να υπάρξουν συναντήσεις με πολιτικούς, κοινωνικούς φορείς και με τους πολίτες και κυρίως εκείνους που απείχαν από τις κάλπες προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα της χώρας.
Ωστόσο, πρόσθεσε πως εάν μετά το διάλογο η εντολή που θα λάβει θα είναι να προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος, θα το πράξει.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι θα πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις σε όλη την χώρα.
Ερωτώμενος εάν υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας με άλλα κόμματα, ο κ.Δημαράς είπε: «Εκεί που συμφωνούμε θα συναντηθούμε, εκεί που διαφωνούμε θα διατηρήσουμε την αυτονομία μας» και πρόσθεσε ότι ο διάλογος θα γίνει με κάθε Έλληνα, με κάθε φορέα και με κάθε πολιτικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...