Μήνυση αστυνομικού στον Κούγια

Ο υποδιοικητής του Α' Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας κ. Πετσίνης κατέθεσε μήνυση κατά του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια για εξύβριση κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που συνέβησαν την Τετάρτη στο γήπεδο της Παναχαϊκής.
Οι Αστυνομικοί μάλιστα αναζητούν τον κ. Κούγια για να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο.Oλα αυτά, μία ημέρα μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Πάτρα μετά την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ασπρόπυργο. Η ένταση ξεκίνησε μετά το τέλος του αγώνα, όταν ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης, αλλά και ο Αλέξης Κούγιας, εξύβρισαν το δημοσιογράφο Χρήστο Βεργανελάκη.Στη συνέχεια, οπαδοί περίμεναν έξω από το γήπεδο τον Κούγια, ο οποίος βγήκε με συνοδεία από το γήπεδο και ακολούθησαν σκηνές... απείρου κάλους...Το επεισόδιο έληξε, όταν η Αστυνομία, αν και αρχικά άργησε να επέμβει, έκανε χρήση χημικών και απομάκρυνε το συγκεντρωμένο πλήθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...