Τι θα κάνει ο κ. Γερουλάνος με τους συμβασιούχους;

Ο κ. Γερουλάνος σε χθεσινή τηλεοπτική του εμφάνιση ( αλήθεια πότε δουλεύει στο υπουργείο του;) μίλησε για διάφορα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και αφορούν τους χειρισμούς της κυβέρνησης.
Από την αναδιάρθρωση του χρέους των 110 δισεκατομμυρίων ευρώ που συζητά η κυβέρνηση με τους εταίρους μας μέχρι τα κλειστά επαγγέλματα.
Φυσικά δεν παρέλειψε να δώσει και την δική του άποψη για τους … «κοπρίτες»!
Ο αδαής τηλεθεατής σχετικά με τα πολιτικά δρώμενα αυτής της χώρας, θα έχει μείνει με την εντύπωση ότι ο κ. Γερουλάνος είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και όχι ο Υπουργός Πολιτισμού.
Ο κ. Γερουλάνος αντί να υποκαθιστά τον κ. Πεταλωτή καλό θα ήταν να ασχοληθεί κάποια στιγμή και με το Υπουργείο Πολιτισμού. Αν δεν κάνω λάθος αυτός είναι ο ρόλος του στην κυβέρνηση του κ. Γ. Παπανδρέου.
Η τουριστική περίοδος πλησιάζει και πρέπει άμεσα να λυθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τόσο τον Τουρισμό όσο και τον Πολιτισμό της χώρας μας.
Η περίπτωση π.χ των συμβασιούχων προκαλεί εύλογα ερωτήματα στους πολίτες , καθώς ο κ. Υπουργός αδικαιολόγητα δεν έχει πράξει το παραμικρό για την επίλυση αυτού του σοβαρού ζητήματος.
Τα αρχαιολογικά μας μνημεία συμβάλουν ,ως γνωστόν, σε σημαντικό βαθμό στη προσέλκυση τουριστών και αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της μοναδικής μας βιομηχανίας.
Αλλά αυτό σηματοδοτεί το αυτονόητο. Τα αρχαιολογικά μνημεία θα πρέπει να είναι … ανοιχτά στους επισκέπτες τους!
Ας απαντήσει, λοιπόν, ο κ. Υπουργός πότε επιτέλους θα ολοκληρωθεί η συνεργασία του με το Υπουργείο Εσωτερικών για την επίλυση του προβλήματος των συμβασιούχων;
Πολύ φοβάμαι ότι θα φθάσουμε στο σημείο να ξεκινήσει και αυτή η τουριστική περίοδος και τα αρχαιολογικά μας μνημεία να είναι ΞΑΝΑ κλειστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...