ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Συνάδελφοι,

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε.


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ


KAI ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

Της "πέταξε" τα μάτια έξω!

Τέτοιο πάρτι δεν ξανάγινε! Η Μπαρτσελόνα ξεφτίλισε τη Ρεάλ, νίκησε 5-0 (αντί για 10-0) και απέδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα που ανέδειξε ποτέ το παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Στο 3-0 η Μπάρτσα μέχρι τώρα!

Το «clasico» έχει πάρει χρώμα... Καταλωνίας, με την Μπαρτσελόνα να προηγείται 3-0 στο 55' με γκολ των Τσάβι, Πέδρο και Βίγια!

Λύμπε: «Θέμα νοοτροπίας»!

Τι είπε στην «Αθλητική Κυριακή»

Μιλώντας στην «Αθλητική Κυριακή» ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναφέρθηκε στην ΑΕΚ, εκθείασε τον Ισμαέλ Μπλάνκο και ανάμεσα σε Σισέ-Μιραλάς επέλεξε τον... δεύτερο!

Πειραιάς - ΠΝΟ: Η απεργία θα συνεχιστεί κανονικά!

Η απεργία θα συνεχιστεί κανονικά, ανακοίνωσε το βράδυ η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, η οποία συγκεντρώθηκε και συνεδρίασε στον καταπέλτη του πλοίου "Κρήτη", αμέσως μετά την ανακοίνωση του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας Γ.Διαμαντίδη, για πολιτική κινητοποίηση των απεργών.

Η νέα BMW σειρά 1...!!!

Ιδού η πρώτη φωτογραφία της νέας σειράς 1 της BMW, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα σε ενάμιση περίπου μήνα από σήμερα, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

Αρχισαν οι περικοπές!

O Σταύρος Στάγκος από την Παρασκευή δε βρίσκεται στο δυναμικό του ΑΝΤΕΝΝΑ. Αυτή η απομάκρυνση δεν είναι η μόνη, ακολουθούν κι άλλες.

Συζήτηση για το νερό και το ρεύμα από την Πρωτοβουλία Κατοίκων Τούμπας

Στη διεθνή εμπειρία από τις ιδιωτικοποιήσεις δημοσιών εταιριών που διαχειρίζονται το ρεύμα και το νερό, αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια συζήτησης με τη συμμετοχή συνδικαλιστών της ΕΥΑΘ και της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, μέλη της Πρωτοβουλίας Κατοίκων Τούμπας, σε συζήτηση που έγινε σε αίθουσα του τοπικού Πολιτιστικού Κέντρου (Αλάνα Τούμπας).

Συγκέντρωση Μητροπολιτών στην Πάτρα


Με αφορμή την κορύφωση των εκδηλώσεων του εορτασμού του Αποστόλου Ανδρέου, στην Πάτρα, δεκαπέντε μητροπολίτες θα δώσουν αύριο το παρών, στον κεντρικό ναό της πόλης της Πάτρας.

Ερωτευμένοι στο… Miami


Είναι μαζί περίπου δύο μήνες και είναι ερωτευμένοι στο φουλ…

ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Η συνέχεια του χυδαίου διαλόγου στο chat του τραγουδιστή που την "έπεσε" στην θαυμάστρια του στο facebook η οποία έκανε απλά το "λάθος" να τον ρωτήσει  που τραγουδάει!!! Έφριξε η Ελλάδα από τον χυδαίο και προκλητικό διάλογο. Σιγά βρε "star" που θες και να έρθει η κοπέλα στην Ρόδο να ξεσ...... Ποιος είσαι;

Η Ιταλίδα ηθοποιός Martina Stella στο Max Δεκεμβρίου! Απολαύστε την…

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Η τρόϊκα ήλθε, είδε, διέταξε και απήλθε. Η κυβέρνηση, παρά τον εμμετικό λιβανωτό πολλών ΜΜΕ για σθεναρή αντίσταση, σκληρές διαπραγματεύσεις, κόκκινες γραμμές και πράσινα άλογα, παρακολουθεί τις εξελίξεις ανήμπορη και ανίκανη να αντιδράσει.

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση δολοφονίας 77χρονου!

 Θρίλερ θυμίζει η υπόθεση της δολοφονίας 77χρονου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε το πρωί μέσα σε αποθήκη στο Αιγάλεω.

To δεύτερο αποκαλυπτικό μέρος του χυδαίου διαδικτυακού διαλόγου του πασίγνωστου τραγουδιστή με την "άτυχη" θαυμάστριά του!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ!!!
Και ο αηδιαστικός διάλογος συνεχίζεται, με τον τραγουδιστή να συνεχίζει το "βιολί" του με τα καθαρά σεξουαλικά υποννοούμενα προς την θαυμάστριά του. Η συνέχεια του διαλόγου είναι ακόμη πιο χυδαία από το πρώτο μέρος της συζήτησης.

Στο κενό η επανακαταμέτρηση του Γκιουλέκα!!!

40 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ... ΒΟΥΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ


Σαράντα επιπλέον ψήφους κέρδισε ο Γιάννης Μπουτάρης μετά την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων που είχε ζητήσει η παράταξη Γκιουλέκα.

Αλ Τσαντίρι News και Λαζόπουλος, εκτάκτως αυτή τη Τετάρτη 1/12

Μόλις τώρα ενημερωθήκαμε πως το «Αλ Τσαντίρι News», θα είναι εκτάκτως αυτή τη Τετάρτη 1/12, στις 9μμ, στη τηλεόραση του Alpha!!!

Παράταση 10 ημερών για την εξεταστική της Siemens!

Δεκαήμερη παράταση των εργασιών της ζήτησε και πήρε η εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens, προκειμένου να καταθέσει οριστικά στις 10 Δεκεμβρίου το πόρισμά της.

ΣΟΚ με Μούσλι!

Σε νέα επέμβαση θα υποβληθεί ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, καθώς διαπιστώθηκε ύστερα από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε στη Γερμανία, πως έχει νέο πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Τι κάνει τις ελεύθερες ώρες του;

Λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν έχει και πολύ ελεύθερο χρόνο.

Προειδοποίηση για παραπλανητικά μηνύματα με δήθεν αποστολέα τη Microsoft

Παραπλανητικά email ζητούν από τους χρήστες προσωπικά δεδομένα με πρόσχημα ότι έχουν κερδίσει κάποιο χρηματικό έπαθλο από τη Microsoft, προειδοποιεί τη Δευτέρα η εταιρεία λογισμικού.

Η απολογία της Μαριάννας Μπερερή

Στον εφιάλτη του κόσμου των ναρκωτικών παραδέχθηκε ότι είχε βυθιστεί το 33χρονο μοντέλο που απολογήθηκε το μεσημέρι στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών.

Πέθανε ο σκηνοθέτης Ίρβιν Κέρσνερ

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Ίρβιν Κέρσνερ, ο οποίος έχει υπογράψει ταινίες όπως το δεύτερο μέρος του «Πολέμου των Άστρων»,πέθανε το Σάββατο στο Λος Άντζελες σε ηλικία 87 ετών, όπως δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο η βαφτισιμιά του, Αντριάνα Σαντινί.

Βόμβα στο εμπόριο: Μία στις δύο επιχειρήσεις το 2011 θα κάνει απολύσεις


Μία στις δύο μεγάλες επιχειρήσεις του εμπορίου θα προχωρήσει σε απολύσεις το 2011. Μέσα στο 2010 χάθηκαν 27.100 θέσεις εργασίας ενώ οι πτωχεύσεις αυξήθηκαν σχεδόν στο 50%.

Το 23% των Ελλήνων είναι φτωχοί - Ποιές κατηγορίες πολιτών οδεύουν προς τη φτώχεια


Ένας στους 7 εργαζόμενους χάνει το σπίτι του και 3 στους 7 δυσκολεύονται να πληρώσουν τις δόσεις τους.

"Μαύρη" έκθεση της Κομισιόν - Τα μέτρα νεκρώνουν την οικονομία - Βραχνάς το χρέος


Σύμφωνα με την Κομισιόν ο θετικός ρυθμός στην ανάπτυξη θα έρθει το δεύτερο εξάμηνο του 2011.

Ευχαριστήρια επιστολή της Μπαρτσελόνα στον Παναθηναϊκό


Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν οι Καταλανοί από την Αθήνα και το απέδειξαν στέλνοντας επιστολή με την οποία ευχαριστούν τους "πράσινους" για τη φιλοξενία και εύχονται να συναντηθούν ξανά στο Γουέμπλεϊ!

Αυξάνονται τα κρούσματα ρατσισμού στην Κύπρο


Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο του ρατσισμού στην Κύπρο, σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε προς όλα τα κόμματα ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας, κ. Μιχαλάκης Παπαγεωργίου.

160 εκατ. ευρώ ενίσχυση σε δήμους και κοινότητες!

 Με το ποσό των 160.332.985 ευρώ ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών τους Δήμους και Κοινότητες της χώρας, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος.

To δεύτερο αποκαλυπτικό μέρος του χυδαίου διαδικτυακού διαλόγου του πασίγνωστου τραγουδιστή με την "άτυχη" θαυμάστριά του!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ!!!
Και ο αηδιαστικός διάλογος συνεχίζεται, με τον τραγουδιστή να συνεχίζει το "βιολί" του με τα καθαρά σεξουαλικά υποννοούμενα προς την θαυμάστριά του. Η συνέχεια του διαλόγου είναι ακόμη πιο χυδαία από το πρώτο μέρος της συζήτησης.

Έκλεψαν τα μετάλλια της Ξάνθου!


Η πρώην πρωταθλήτρια του μήκους, Νίκη Ξάνθου βρέθηκε μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη όταν επέστρεψε σπίτι της. Άγνωστοι είχαν κλέψει μετάλλια, τιμητικές πλακέτες και προσωπικά της αντικείμενα.

Όλα τα τεύχη του Playboy σ’ ένα σκληρό δίσκο!


Ένας σκληρός δίσκος που συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Για πολλούς σίγουρα ακούγεται εκπληκτικό και για άλλους όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Πειραιά

Τα σκουπίδια συνεχίζουν να πνίγουν τη πόλη του Πειραιά παρόλο που η απεργία των δημοτικών υπάλληλων έχει λήξει.

Διέρρηξαν Δημαρχείο στην Αιτωλοακαρνανία

Το Δημαρχείο του Στράτου Αιτωλοακαρνανίας επέλεξαν άγνωστοι να διαρρήξουν το Σαββατοκύριακο.

Κατρακυλάει το ευρώ! Στο 1,3095 - Πάει για ρεκόρ διμήνου


''Κατηφόρα'' δίχως τέλος για το κοινό ευρωπαικό νόμισμα το οποίο καθημερινά συντρίβει κάθε χαμηλό ρεκόρ διμήνου.

Αυξάνονται οι έλεγχοι στους χώρους εργασίας

Για τους βασικούς άξονες της πολιτικής για την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία έκανε λόγο ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλης Κεγκέρογλου, κατά τη διάρκεια του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.)

Μαρινάκης: «Σας θέλω παθιασμένους»

Προ των ευθυνών τους έθεσε τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, με αφορμή την ήττα (1-0) από την ΑΕΚ, επισκέφτηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και σε ομιλία που είχε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, τούς ζήτησε περισσότερο πάθος και αποφασιστικότητα.

«Σήκωσαν» το ταμείο της εφορίας και εξαφανίστηκαν

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 14:15 σήμερα στην εφορία της Αγίας Παρασκευής, που βρίσκεται επί της οδού Γούναρη 38.

Σώμα.....Αξιοζήλευτο!!!

Παρά τα 41της χρόνια, η διάσημη ηθοποιός Jennifer Aniston έχει σώμα και πρόσωπο που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες.

ΣΟΚ: Ο αποκαλυπτικός διάλογος στο chat του facebook που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον πασίγνωστο τραγουδιστή!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
 Το πρώτο μέρος από τον χυδαίο και απαράδεκτο διάλογο του γνωστού τραγουδιστή με την θαυμάστριά του.

Ενισχύονται οι έλεγχοι στους χώρους εργασίας!

Στους βασικούς άξονες της πολιτικής για την ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, σε παρέμβαση που έκανε στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας, που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.)

ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΗΝ "ΠΕΦΤΕΙ" ΜΕ ΑΠΡΕΠΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ , ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ Ο ΜΕΛΑΜΨΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΠΟΥ  ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ
Με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς απευθύνεται σε θαυμάστριά του , που έκανε το "λάθος" να τον ρωτήσει στο facebook που τραγουδάει αυτή την περίοδο. Ο πεινασμένος σεξουαλικά τραγουδιστής παρεξήγησε την ερώτηση και το πήγε αλλού!!!! Όλος ο αποκαλυπτικός της σεξουαλικής πείνας του τραγουδιστή  διάλογος μας τον έστειλε  αγανακτισμένη αναγνώστρια στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ. Μετά το πρώτο μας σοκ  νιώσαμε  ΑΗΔΙΑ και πλέον η μόνη  ελπίδα είναι  ότι ο γνωστός τραγουδιστής θα ζητήσει συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του ή θα καταγγείλει ως ψεύτικο το συγκεκριμένο προφίλ. Πάντως δυστυχώς για όλους μας το προφίλ υπάρχει καιρό και δείχνει να είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ

Σοκ και δέος από τις αποκαλύψεις της WikiLeaks!

Σοκ και αμηχανία επικρατούν σήμερα στο σιωπηλό κόσμο της διπλωματίας παγκοσμίως, μετά τη δημοσίευση από τον ιστότοπο WikiLeaks του περιεχομένου 250.000 τηλεγραφημάτων αμερικανών διπλωματών.

Ψαράκι για Ματέο - Ελένη στα Βόρεια Προάστια!

Πού την χάνεις πού την βρίσκεις την Ελένη Μενεγάκη, όλο κάπου για ψαράκι με τον Ματέο Παντζόπουλο θα είναι!

Συνεχόμενες ληστείες στην Αττική!

Ένοπλη ληστεία έγινε στις 2.15 το μεσημέρι στην εφορία Αγίας Παρασκευής Αττικής, στην οδό Γούναρη 38.

52χρονος παρενοχλούσε και απειλούσε 15χρονη μέσω Ιντερνετ!

Για σεξουαλική παρενόχληση και απειλή σε βάρος ανήλικης μέσω διαδικτύου, κατηγορείται 52χρονος επιχειρηματίας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Συστάσεις στους φιλάθλους για το ματς με Μπαρτσελόνα!

Θυμίζει εκ νέου στους φιλάθλους της ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (π.χ. χρήση βεγκαλικών ή/και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser) και ότι η ομάδα έχει τιμωρηθεί με την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή.
 Συστάσεις προς τους φιλάθλους έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και του κινδύνου τιμωρίας από την UEFA.

Παράταση για την περαίωση???

Τα έσοδα είναι πολύ χαμηλά και εντός της επόμενης ώρας θα ανακοινωθεί και νέα παράταση για την αποδοχή των εκκαθαριστικών της περαίωσης από τους φορολογούμενους.

Σπάνιο αλλά όχι ακραίο το φαινόμενο της υψηλής θερμοκρασίας!

Μας λυπήθηκε ο Θεός ή μας τιμωρεί, που αν και αύριο τελειώνει το φθινόπωρο, μπαίνουμε στον χειμώνα με θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 25 βαθμούς Κελσίου και το σκηνικό του καιρού θυμίζει περισσότερο άνοιξη προς καλοκαίρι, παρά χειμώνα;

Nέα μέτρα για τους κρατουμένους ανακοίνωσε ο Υπουργός!

 Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης ανακοίνωσε σήμερα σειρά μέτρων για τη βελτίωση της ζωής των κρατουμένων στις φυλακές και ειδικά ανακοίνωσε μέτρα για την προστασία της υγείας των κρατουμένων.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...