ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΚΗ-TROKTIKOU ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ

ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν από την Δικαιοσύνη στον επιχειρηματία Κοντομηνά(γράψαμε σχετικά) νέος γύρος αντιπαραθέσεων ξέσπασε ανάμεσα σε Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και blog troktiko. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσα από την στήλη tv αλ Κάϊντα κατηγορεί τον Σωκράτη Γκιόλια ότι προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις και τον εμπλέκει για ακόμη μια φορά με το blog troktiko.

Απειλείται με φυλάκιση ο Λέτο!

KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΑΣ
Με ποινή φυλάκισης από 3 έως 5 χρόνια κινδυνεύει ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τα πλαστά ιταλικά διαβατήρια. Η υπόθεση αφορά σε περίπου 200 ποδοσφαιριστές, ενώ τρεις εξ αυτών είναι οι Πλασέντε (Μπορντό), Χουάν Πάμπλο Καρίζο (Σαραγόσα) και Ζουάν (Εσπανιόλ), που έχουν την ίδια μάνατζερ με τον Λέτο, την Μαρία Ελένα Ταντέλντι.

Ποιους είδαμε στον γάμο του Καρβέλα με την Πάνια

Μόνο στον συγκεκριμένο γάμο, θα μπορούσαν να βρεθούν τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους

Είδαμε τον πολύ ωραίο χώρο του "Politia Tennis Club"...το εκκλησάκι, την αίθουσα υποδοχής, αλλά και την αίθουσα δεξιώσεων!
Είδαμε τη Ρούλα Κορομηλά τελείως διαφορετική από τη Ρούλα της Δευτέρας του "Greek Idol" ...Με τα - καρέ -μαλλιά της χτενισμένα ίσια, ένα ριγέ cigarette παντελόνι, ένα απλό μαύρο σακάκι και ένα ζευγάρι πανύψηλες, υπέροχες γόβες...Θυμηθείτε το!!! Την επόμενη εβδομάδα που θα τη δούμε στο γυαλί, δε θα πιστεύουμε στα μάτια μας...
Είδαμε την Άννα Βίσση, απλά Fabulus...

Με κουστούμι ο Καρβέλας και με κόκκινο φόρεμα η Πάνια



Δεν φόρεσε τελικά νυφικό η Πάνια αλλά έβαλε ένα κόκκινο φόρεμα. Στην φωτογραφία βλέπετε τον Καρβέλα να...

Περιοριστικοί όροι στον Δ. Κοντομηνά

ΞΕΘΑΨΑΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ 2001 ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ
Απολογήθηκε σήμερα στον πρώτο τακτικό ανακριτή ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, κατηγορούμενος για υπεξαίρεση και πλαστογραφία.

Οι κατηγορίες αφορούν στις καταγγελίες επενδυτών της νοτίου Αφρικής, ότι εξαπατήθηκαν μέσω επενδυτικών συμβολαίων της Ιντεραμέρικαν, στην οποία ήταν πρόεδρος ο κ. Κοντομηνάς.

Ότι είπε και ο Εφραίμ!


Στη γραμμή της χθεσινής κατάθεσης του γέροντα Εφραίμ, κινήθηκε και η σημερινή κατάθεση του μοναχού Αρσενίου, ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά το σκάνδαλο της παραχώρησης δημοσίων εκτάσεων στην Μονή Βατοπαιδίου.

Στον τελικό η Φούλαμ, 2-1 το Αμβούργο


Ιστορία «έγραψε» απόψε η Φούλαμ. Η ομάδα του Λονδίνου πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου, αφού επικράτησε 2-1 του Αμβούργου στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Ψωμόπουλε πες αλεύρι...

ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...

Στις φυλακές της Κορίνθου μεταφέρεται ο Χρήστος Ψωμόπουλος ο οποίος είχε δικαστικές περιπέτειες πριν μπει φαντάρος. Το δικαστήριο έβγαλε τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση σε βάρος του καταδικάζοντας τον σε ποινή φυλάκισης 4 περίπου ετών. Ο "ζεν πρεμιε" αποφάσισε να μην πληρώσει τις τότε 3.000€ ως εγγύηση με αποτέλεσμα η ποινή να γίνει μη εξαγοράσιμη και έτσι πήρε το... δρόμο της στενής. Για να σε δούμε τώρα Ψωμόπουλε, θα κάνεις και εκεί τις μαγκιές σου δαγκώνοντας αυτιά και πλακώνοντας στο ξύλο τον κόσμο;;;

ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ;

Του Σταύρου Μαρίνη 
Αναγκαίο κακό το ΔΝΤ λένε τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας. Αυτοί που τόσα χρόνια μας παραμύθιαζαν για τους καλούς μπλε και πράσινους που μας έφεραν σε αυτά τα χάλια . Οι οπαδοί της "αλλαγής" του Ανδρέα Παπανδρέου, όσοι έβλεπαν τον ηθικό και έντιμο Κώστα Καραμανλή και όσοι πασχίζουν να μας πίσουν ότι ο Σημίτης ήταν και είναι κεφάλαιο για τον Τόπο και πέτυχε να μας βάλει με μαϊμού στοιχεία στην ΟΝΕ. Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή Αυριανή , Ελευθεροτυπία , Έθνος , Νέα , και Βήμα φώναζαν για την μεγάλη αλλαγή το 1981 και μας έλεγαν ότι θα ερχόμασταν στην εξουσία. Αυτοί που παρέμειναν και έφαγαν με χρυσά κουτάλια ήταν ο Λαμπράκης , ο Μπόμπολας , ο Τεγόπουλος, ο Κουρής και τα τσιράκια οι δημοσιογράφοι τους που έκαναν βίλες με πισίνες ιδίως όσοι είχαν την τύχη (χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και ικανότητες εκτός από αυτή του χειροκροτητή και του υπάκουου χωρίς άποψη υπαλλήλου) που μας έλεγαν για την πραγματική Δημοκρατία που γνώρισε η Χώρα. Στρατιές πρασινοφρουρών στελέχωσαν το δημόσιο και δεκάδες εργατοπατέρες πληρώνονταν για να μας λένε για το πόσο ελεύθεροι είμαστε.

Η νέα "Συμβουλευτική" !!!



Η κυβέρνηση άσχετα με τη σύνθεση της, θα λειτουργεί κατά βάσιν ως "Εκτελεστική Γραμματεία" του ΔΝΤ

Γράφει ο Μενέλαος Τασιόπουλος

Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού από το Καστε­λόριζο, μπορεί να μην εμπεριείχε ούτε μία ανα­φορά στο ΔΝΤ, αλλά μόνον στον ευρωπαϊκό μη­χανισμό στήριξης, όμως η πραγματικότητα για την Ελλά­δα από τη Δευτέρα θα είναι απολύτως διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει.
Πέραν του οικονομικού τομέα, θα υπάρξουν σημαντι­κές διαφορές στην άσκηση της διακυβέρνησης και στα περιθώρια εθνικής και πολιτικής κυριαρχίας. Παράλληλα δημιουργούνται μια σειρά ζητημάτων και Θεσμικού χα­ρακτήρα.

ΟΧΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ

Πανηγυρίζουν στο ΘΕΜΑ ΡΑΔΙΟ τα νούμερά που έκαναν τον τελευταίο μήνα και που φυσικά είναι πολύ καλύτερα από τα νούμερα που είχε η συχνότητα ως alpha radio όμως είναι ακόμα πολύ πίσω τόσο από τον skai όσο και από πολλά άλλα ραδιόφωνα. Θέλουν δουλίτσα και κυρίως παραγωγούς που να έχουν άποψη με Μανωλίδου , Ζαχαριάδη , και ένα σωρό άλλους δεν γίνεται δουλειά. Ξεχωρίζουμε μόνο Πανούση, Γκιόλια-Κακλαμάνο, Θανάση Κουμπαρούδη , Γκαϊντέ-Μπελεγρή, και Φρίξο Δρακοντίδη.

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας



Μάριος Μπουμπής
(29/4 - 5/5)

Φεύγω




Παράνομο ερωτικό στόρι χιλιοπαιγμένο. Η βίαιη αντίδραση του συζύγου, το χωρίς όρια πάθος, οι δραματικές εξελίξεις και μία Christin Scott Thomas να την πιεις στο ποτήρι.

Ντροπή σας. Τελευταίοι ,ελάχιστοι, μηδενιστές και επικίνδυνα γραφικοί!!!

Ο τίτλος τα λέει όλα ... είδαμε το εξώφυλλο του Ριζοσπάστη σήμερα 29-4 και προσέξαμε τα σχόλια για τα επεισόδια στο λιμάνι . Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα,  αυτός ο σχολιασμός μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει. Οι άνθρωποι ξεπερνούν τα όρια της γραφικότητας (που πάντα τους χαρακτήριζε) και περνούν στην κατηγορία του επικίνδυνου. Χωρίς λογική, απλά αναφέρουν ότι μεγαλοεπιχειρηματίες, αστικά κόμματα και ΜΜΕ τους πολεμούν με βρώμικο κομματικό πόλεμο και...
ότι άδικα τους προσάπτουν την πληγή που δημιούργησαν στον τουρισμό, μ' αυτή τους τη μεγάλη "νίκη" στο λιμάνι. Δηλαδή φταίνε όλοι αυτοί ,που λόγω των δικών σας πράξεων, αποφάσισε  η ξένη εταιρία να μην ξαναπιάσει πλοίο της στην Ελλάδα; Φταίνε τα ΜΜΕ που υπολογίστηκε η ζημιά που προκαλέσατε σε περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως;  Σας έκραξε όλοι η Ελλάδα κύριοι ... είστε επικίνδυνοι και σας παρακαλούμε ευγενικά ... σταματήστε τις απερισκεψίες, σοβαρευτείτε και αλλάξτε στάση γιατί απ' εδώ και πέρα οι παρακλήσεις πολύ φοβούμαι ότι δεν θα είναι πλέον ευγενικές, αφού θίγετε βάναυσα την προσπάθεια ανασύνταξης του κοινωνικού συνόλου, αναζητώντας μάταια εχθρούς και ανακαλύπτοντας  φανταστικές συνομοσιολογίες. ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : Kατά τον Ριζοσπάστη λοιπόν οι ταξιδιώτες του πλοίου δεν είχαν πρόβλημα με την ταλαιπωρία που πέρασαν και ότι μάλιστα χειροκρότησαν τις πράξεις τους . Το έχετε χάσει τελείως ....

Αστε κάτω την Παράγκα..

Εμείς είμαστε παράγκα, αλλά μπορούμε να επιβιώσουμε μια χαρά στο χαμόσπιτο. Το θέμα είναι τι ζόρι θα τραβήξουν οι υπόλοιποι, όταν η παράγκα θα πει αρκετά!


Γράφει ο Κούκος που Μιλάει

Μό­νο αυτό μπορεί να σταθεί σαν επιχείρημα απέναντι στην σπέκουλα που εξελίσσεται διεθνώς σε βάρος της χώρα μας. ΚάΘε μέρα κάθε λογής σοβαρός ή τυχαίος, βγάζει τα εσώψυχά του σε βάρος μας. Ακόμα και τα μαθητού­δια, που δεν πέρασαν καλά σε κά­ποια από τις εκδρομές τους στην Ελλάδα ή τους κεράτωσε η γκόμε­να θα βγαίνει και θα λέει το μακρύ και το κοντό του για τη χώρα μας.
Δεν θα κάτσω να σκάσω για τις πολιτικές δηλώσεις των γερμανών, διότι έχουν τα δικά τους προβλή­ματα να λύσουν και μια κακή Ελλά­δα προφανώς είναι πολύ βολική για να μην συζητήσουν εσωτερικά τις πομπές των κραταιών γερμανικών εταιριών που είναι βουτηγμένες μέ­σα στη διαφθορά και το λάδωμα. Αλήθεια, πολύ θα ή9ελα να ξέρω, τι θα έκαναν όλες αυτές οι εταιρίες που μιζάρανε τους γελοίους "συ­μπατριώτες μας" για να κάνουν τις δουλειές τους, αν έλειπε η εγχώρια παράγκα;

Πλαστογραφούσε συνταγές


Με συνολικά 39 πλαστογραφημένες συνταγές, εκ των οποίων οι 13 αφορούσαν σε ναρκωτικά χάπια, συνελήφθη τη Δευτέρα ένας 46χρονος στην Αμαλιάδα. Μάλιστα, ο 46χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγες ημέρες, μετά από καταδίκη 3 μηνών για παρόμοιο αδίκημα. Ο άνδρας πήγε το απόγευμα της Δευτέρας σε φαρμακείο της Αμαλιάδας με 13 συνταγές, προκειμένου να πάρει βαριά ναρκωτικά χάπια.

Δεν έχει φάει τα τελευταία 70 χρόνια



Είναι 82 ετών, από την Ινδία, και ισχυρίζεται ότι δεν έχει φάει ή πιει τίποτα τα τελευταία 70 χρόνια! Η περίπτωση του Prahlad Jani έχει προβληματίσει τους γιατρούς στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο ηλικιωμένος υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ινδοί επιστήμονες πιστεύουν ότι ο Jani μπορεί να «κρύβει» το μυστικό της μακροβιότητας.

Καζάνι που βράζει

Καζάνι που βράζει
Την κατάσταση στα χέρια του καλείται να πάρει ο Σωκράτης Κόκκαλης μετά τη νέα απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Άρη. Προβληματισμός για Μπάντοβιτς. Νέα σενάρια για Μίντο και Μαντσίνι.
Στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από τον Άρη και την κακή εικόνα της ομάδας κάποιοι άφηναν αιχμές για τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και την απόδοση βασικών παικτών. Περίμεναν από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Μέτρα σοκ για βοήθεια 120 δισ. ευρώ




Με πυρετώδεις ρυθμούς και σε πολεμική ατμόσφαιρα συνεχίζονται στο υπουργείο Οικονομικών οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της «Τρόικας» των ελεγκτών και του ΔΝΤ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία – πακέτο για την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα.

ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

Toυ Σταύρου Μαρίνη
Η ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας είναι μεγαλύτερη από την ανάγκη μου για ηρεμία σε μια δύσκολη περίοδο για μένα. Ο διαδικτυακός πόλεμος έχει μετατρέψει την blogsfaira σε έναν οχετό αναρτήσεων που φυσικά δεν έχει ούτε δεοντολογία αλλά ούτε φανερούς παίχτες για να διαπιστώσεις από την αρχή με τι έχεις να κάνεις. Είτε από ένστικτο είτε από τύχη έχουμε καταφέρει να μην συμμαχούμε με bloggers οι οποίοι έχουν ως ιδεολογία τους το κέρδος και εξυπηρετούν επιχειρηματικά συμφέροντα. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο διαδίκτυο  και κυρίως διαπιστώνω ότι υπάρχει διάχυτη μια παθογένεια που δεν βρίσκει γιατρειά. Όλοι μας είμαστε ένα σύνολο από καλές και κακές στιγμές και δεν θα πρέπει να κρινόμαστε μεμονομένα αλλά με βάση την όλη πορεία μας. Δεν μπορεί κάποιος να μας βαθμολογεί μόνο στις κακές μας μέρες αλλά και στις καλές. Όμως πολλές φορές μια λάθος εκτίμηση μπορεί να μας χαλάσει ότι χτίσαμε με πολύ κόπο.

Χεζμπολάχ: Συνεχίζει τον εξοπλισμό



H σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου ανακοίνωσε σήμερα ότι θα συνεχίσει να εξοπλίζεται για την προστασία της, παρά τις διεθνείς αντιδράσεις.
«Η επιλογή μας πάντα ήταν να λαμβάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα όπλα για την αντίσταση» δήλωσε ο βουλευτής της Χεζμπολάχ, Χάσαν Φαντλάχα, στην εφημερίδα As-Safir του Λιβάνου, που γράφει στην πρώτη της σελίδα «Η απάτη της Ουάσινγκτον και του Τελ Αβίβ για τους πυραύλους μέχρι τα πρόθυρα του πολέμου».

Νέος βραχνάς για την ΑΕΚ!



Πολύωρη σύσκεψη έγινε στα γραφεία της ΑΕΚ με τον Σταύρο Αδαμίδη για το θέμα της εταιρίας «Εmpire», τα χρέη της οποίας φτάνουν τα 8 εκατομμύρια ευρώ, αποτελώντας... θηλιά για την ΠΑΕ.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ και ο Δημήτρης Καψής έχουν αρχίσει έλεγχο εδώ κι ένα μήνα σχετικά με το χρέος της «Empire», της εταιρίας που εκμεταλλεύεται το εμπορικό σήμα της ομάδας.

Το πρώτο βήμα για το Τσάμπιονς Λιγκ

Το πρώτο βήμα για το Τσάμπιονς Λιγκ
Νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» (Novasports1, 19:00). Προτάθηκαν Ίβανσιτς και Κιούελ στους «ερυθρόλευκους».

Μέσω... ΠΑΟ στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Μέσω... ΠΑΟ στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Τα πλέι οφ ξεκινούν σήμερα και οι... οιωνοί λένε πως ο Ολυμπιακός θα είναι αυτός που θα τερματίσει δεύτερος. Το gazzetta.gr αναλύει πως τις προηγούμενες εφτά φορές που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το νταμπλ οι ερυθρόλευκοι κατέλαβαν την δεύτερη θέση, εκτός από μια φορά. Τι έκαναν οι άλλοι μονομάχοι των πλέι οφ.


Σταθερή η 2η θέση

Μαζικές συλλήψεις για παιδική πορνογραφία στην Πολωνία


Στη σύλληψη 94 ατόμων προέβη η αστυνομία της Πολωνίας, ως ύποπτα για κατοχή και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας μέσω Ίντερνετ.

Οι αστυνομικοί διεξήγαγαν μαζικούς ελέγχους σε 84 περιοχές της χώρας και κατέσχεσαν 123 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και περισσότερα από 6.000 CD και DVD που περιείχαν παιδικό πορνό.

Θα συνεργαστούν Russell Crowe - Beyonce;


Ενώ βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση της νέας του ταινίας, με τίτλο «Robin Hood», ο διάσημος ηθοποιός απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να συνεργάζεται με την Beyonce, στο remake της κλασσικής ταινίας της Barbara Streisand «A Star Is Born».

Αμανατίδης: Διέγραψα το Μουντιάλ


Χωρίς τον Γιάννη Αμανατίδη θα αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Ο Έλληνας διεθνής με δηλώσεις του τόνισε πως δεν θα αγωνιστεί στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου.

Η παράνομη ερωτική σχέση της Courtney Love

Η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε μια συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern, όπου μίλησε για πολλά και διάφορα…

Βέβαια, είχε αρκετά αποκαλυπτική διάθεση και μίλησε για την παράνομη σχέση που είχε με τον Gavin Rossdale, όσο εκείνος ήταν παντρεμένος με την Gwen Stefani!

Η Mel B θέλει αγόρι




Η Mel B με την οικογένειά της
Η Mel B με την οικογένειά της
Η πρώην star των Spice Girls, η οποία έχει αποκτήσει ήδη δύο κόρες από προηγούμενες σχέσεις, την 11χρονη Phoenix και την 3χρονη Angel Iris, ενώ ο νυν σύζυγός της, Stephen Belafonte, έχει και αυτός μια κόρη από τον προηγούμενο γάμο του, την 6χρονη Giselle, σκέφτεται να προσθέσει άλλο ένα μέλος στην οικογένεια, αλλά αυτή την φορά εύχεται να κάνει αγοράκι.

Γιατί η Ναταλία Γερμανού δεν πήγε στην πρεμιέρα της Ρούλας;


Ιάσωνας Κυριακού
Στην πρεμιέρα της Ρούλας Κορομηλά, όπως ήταν αναμενόμενο, παρευρέθη όλο το δυναμικό της τηλεόρασης του ALPHA.

Από νωρίς, τόσο οι πρωτοκλασάτοι παρουσιαστές όσο και οι πανελίστες και οι συνεργάτες αυτών είχαν κατακλύσει τις πρώτες θέσεις στο στούντιο «Προ» του Πικερμίου, απ' όπου θα έβγαινε απευθείας, ύστερα από 4 χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, η Ρούλα Κορομηλά.
Ποια παρουσιάστρια του καναλιού της Κάντζας, όμως, έλαμψε διά...της απουσίας της και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως;

«Βλέπει» Μαρτσένα ο Παναθηναϊκός


Ματιές… στον Κάρλος Μαρτσένα ρίχνει ο Παναθηναϊκός. Ο κεντρικός αμυντικός της Βαλένθια απασχολεί και πάλι τους «πράσινους», οι οποίοι ενδιαφέρονταν για την απόκτησή του και το προηγούμενο καλοκαίρι.

Κούρσα αγωνίας για την πρώτη δόση



Τετέλεσθαι!
Οριστικά και αμετάκλητα η χώρα χρεωκόπησε, μόνο που ο σημερινός «Χαρίλαος Τρικούπης» δεν έχει βγει δημοσίως να το ανακοινώσει.
Είναι απλό όσο και τραγικό για τη χώρα. Με κόστος δανεισμού πάνω από το 10% η Ελλάδα, αλλά και οποιοδήποτε άλλο κράτος του κόσμου, δεν μπορεί να βγει στις αγορές να δανειστεί, και απλώς περιμένει εναγωνίως την ξένη βοήθεια για να σώσει ό,τι μπορεί να σωθεί.
Και -φυσικά- με το «αζημίωτο» των σκληρών δημοσιονομικών μέτρων, που θα αγγίξουν, ως είθισται, μόνο τους αδύναμους.
Επί της ουσίας, η χρεοκοπημένη Ελλάδα κινείται στον άξονα Σκύλλας (κερδοκόποι, spread) - Χάρυβδης (ΔΝΤ, μηχανισμός στήριξης), έχοντας απολέσει προ πολλού την εθνική της κυριαρχία και αναμένοντας τις αποφάσεις της γερμανικής καγκελαρίας, ωσάν η Ελλάδα να κυβερνάται από το Βερολίνο και όχι από το Μαξίμου.
Επιτόκιο πολύ πάνω από το 10%  

Πως ο ALPHA έκανε ρόμπα την Μίνα Ιορδανίδου



ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Εδώ και αρκετές μέρες έχουμε γράψει αλλά έχει βγει και σε εφημερίδες πως το γνωστό μοντέλο Μίνα Ιορδανίδου συνελήφθη για πορνεία.

Βγήκε σήμερα στο δελτίο του ALPHA και στην αρχή είπε πως δεν έχει πάει ποτέ σε δικαστήρια... λίγο αργότερα της έδειξαν φωτογραφίες της απο τα δικαστήρια που ήταν η ίδια το Σάββατο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν ειναι άσχημη και μελαχρινή


ΜΗΠΩΣ ΤΗΣ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ;

Για να χορέψει στο Dancing with the stars έβαλε μια μελαχρινή περούκα. Αυτό όμως έκανε πολλούς να αναρωτιούνται μήπως η...

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε που πήγε η Σάσα μετά


ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Με τίποτα δεν μπορείτε να βρείτε που πήγε η Σάσα Μπάστα μετά τα Αντρικά καλλιστεία Mr Handsome που παρευρέθηκε.

Πήγε...

"Πάνοπλες" Μπαρτσελόνα και Ιντερ για τον αυριανό ημιτελικό


Kαι οι 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στο ρόστερ της α΄ ομάδας της Μπαρτσελόνα, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον...

Τότε με 100 ευρώ μπορούσατε να την καλέσετε στο πάρτι σας



ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ

Με 100 ευρώ τότε μπορούσατε να καλέσετε το κορίτσι αυτό στο πάρτι σας να χορέψει για σας και τους καλεσμένους σας. Σήμερα ακόμα και αν πουλήσετε όλη σας την περιουσία το πιο πιθανό ειναι να σας πει όχι γιατί...

HΘΕΛΕ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ


ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

Ο τύπος αυτός με την περίεργη-τρομακτική μάσκα ήθελε μέσα απο αυτό το video να εντυπωσιάσει τη φίλη του σηκώνοντας 90 κιλά στον πάγκο. Τα πράγματα δεν πήγαν όμως όπως τα είχε προγραμματίσει

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

«Πάντσερ» στην Μαδρίτη!

«Πάντσερ» στην Μαδρίτη!
Ο Ρόμπεν έδωσε την σκυτάλη στον Όλιτς και ο Κροάτης με χατ τρικ οδήγησε την Μπάγερν στον θρίαμβο με 3-0 μέσα στην Λιόν και στον τελικό της Μαδρίτης!

ΑΝΗΘΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡNΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ... "ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"!

Οργανωμένη επίθεση δέχθηκε το "Αρνάκι του Πάσχα" με στόχο το blog του, και με αφορμή την αφίσα που δημιούργησε και που το περιεχόμενο όσων έλεγε υποστηρίξαμε όλοι. Γιατί δεν χρειάζεται να είσαι vegan για να δεχθείς την πραγματικότητα, πως τα ζώα σφαγιάζονται με το χειρότερο τρόπο. Το Αρνάκι λοιπόν έγινε στόχος, του έστελναν απειλητικά email ορισμένοι φανατικοί, του έκαναν αναφορές για δήθεν ακατάλληλο περιεχόμενο και πέτυχαν να κάνουν το blog να κατέβει! Και γυρνάμε πάλι στα ίδια!... Αν λες την αλήθεια και δεν γράφεις για τσόντες γίνεσαι στόχος και πόσο μάλλον εάν είσαι ένα ευάλωτο αρνάκι, νέο στη blogo-σφαίρα και χωρίς πολλούς υποστηρικτές. Στη θέση του θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς...
ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ BLOGGERS ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ- ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

Μύθοι και αλήθειες για το ΔΝΤ

Bookmark and Share
Πολλοί οικονομολόγοι συμφωνούν ότι η άσκηση που καλείται να λύσει η Ελλάδα είναι από τις μεγαλύτερες προσπάθειες δημοσιονομικής προσαρμογής στην ιστορία. Σύμφωνα με υπολογισμούς, θα κληθούμε να εξοικονομήσουμε 10 ποσοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ σε δύο χρόνια. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, μεγάλη έμφαση θα δοθεί στον περιορισμό του υπέρογκου δημόσιου τομέα. Αυτό δείχνει και η πρόσφατη εμπειρία χωρών όπως η Ρουμανία, όπου επίσης προωθούνται περικοπές μισθών και μείωση των εργαζόμενων στο Δημόσιο.

ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ

Όπως γράφαμε την περασμένη  εβδομάδα η σύλληψη των φερομένων  ως μελών τρομοκρατικής οργάνωσης  αλλά και τα όποια ευρήματα της  αντιτρομοκρατικής, δεν θεωρούνται νομικώς αξιοποιήσιμα, αφού η εκρηκτική  ύλη ήταν… λίπασμα και ο οπλισμός δείχνει τον επαναστατικό αγώνα. Βεβαίως οι διωκτικές αρχές αναμφισβήτητα κατέγραψαν μία επιτυχία ακόμη στο ενεργητικό τους, στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Με τίποτα όμως δεν δικαιολογείται η ευωχία της κυβερνητικής παράταξης, που συνέπεσε με την εγκατάσταση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην χώρα μας. Η καθημερινή διαρροή ή και ανακοίνωση  «στοιχείων» σχετικά με την τρομοκρατία, από την αστυνομία και η προβολή τους εν είδει σήριαλ από τα Μ.Μ.Ε., κάνει φανερή την πρόθεση των επικοινωνιολόγων της Ιπποκράτους, να αποπροσανατολίσουν και γιατί όχι να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις των πολιτών, από την αναποτελεσματικότητα των χειρισμών της κυβέρνησης στην οικονομική πολιτική.
Μία βροχή μας σώζει

Ο κόσμος συνηθίζει να λέει, όταν κάτι είναι αναπόφευκτο, «μια βροχή μας σώζει». Όμως τις τελευταίες ημέρες το σύνθημα άλλαξε και προσαρμόστηκε στις επιπτώσεις από την έκρηξη του ηφαιστείου με το δυσκολοπρόφερτο όνομα Eyjafjallajokull στην Ισλανδία: «μία ακόμη έκρηξη μας σώζει». Κάπως έτσι αντιμετώπιζαν τα τηλεοπτικά κανάλια την αδυναμία των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης να φθάσουν στην χώρα μας, με την απαγόρευση των πτήσεων εξ αιτίας της ηφαιστειακής στάχτης που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης.
Η Ισλανδία που εκτός από την  χρεωκοπία, όχι μόνο δεν θα επιστρέψει τα χρεωστούμενα στους πιστωτές της, γιατί έτσι αποφάσισαν οι πολίτες με συντριπτική πλειοψηφία σε σχετικό δημοψήφισμα, αλλά που με τις στάχτες του ηφαιστείου της, έχει φέρει στα πρόθυρα της χρεωκοπίας πολλές αεροπορικές και μεταφορικές εταιρείες ανά τον κόσμο. Όμως για την Ελλάδα η ώρα της κρίσεως έφθασε. Μόλις κατακάτσει ο κουρνιαχτός και η στάχτη θα προβάλλει μέσα από το θολό και γκριζόμαυρο τοπείο η εικόνα της νέας πραγματικότητας για την χώρα μας. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Ευρωπαϊκή Ένωση όχι μόνο υπαγορεύουν  τους κανόνες τους, αλλά και παρακολουθούν στενά την τήρησή τους.
Η ώρα του λογαριασμού
Οι Έλληνες πολίτες και κυρίως εκείνοι με τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα θα πληρώσουν ΟΛΟΥΣ τους ανεξόφλητους λογαριασμούς από τα πάρτυ  και τις διασκεδάσεις των τελευταίων τριάντα ετών. Και για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς στην διασκέδαση αυτή οι περισσότεροι Έλληνες έλαβαν μέρος. Όμως υπάρχει μια διαφορά. Στο μεγάλο φαγοπότι το χαβιάρι, τους αστακούς, τα φιλέτα και τα ακριβά κρασιά τα γευόντουσαν λίγοι. Οι υπόλοιποι απλώς έγλειφαν τα πιάτα και στην καλύτερη περίπτωση κάποιο κόκκαλο. Τώρα όμως ο λογαριασμός είναι μεγάλος και όλοι θα πληρώσουν το ίδιο ποσό. Είτε έφαγαν αστακό, είτε έγλυψαν το πιάτο, είτε έμειναν νηστικοί. Αυτή ακριβώς είναι μεγάλη αδικία και η προσβολή σε βάρος των Ελλήνων πολιτών που σίγουρα δεν τους αρμόζει να γεύονται αποφάγια, σίγουρα δεν τους αξίζει να τους εξαπατούν, σίγουρα δεν τους  αξίζει να τους κλέβουν. Η πραγματική αντίθεση των Ελλήνων στα σχέδια που απεργάζονται οι όψιμοι σωτήρες της χώρας δεν έχει γίνει ακόμη αισθητή. Εύχομαι και ελπίζω να εκδηλωθεί με σωφροσύνη και ηπιότητα. Σε αντίθετη περίπτωση η έκρηξη του ηφαιστείου-γλωσσοδέτη στην Ισλανδία θα ωχριά μπροστά στης έκρηξη της αυθεντικής λαϊκής οργής και όχι της προκατασκευασμένης και κατά παραγγελία διαμαρτυρίας των κατ΄ επάγγελμα συνδικαλιστών δήθεν εκπροσώπων του. Άλλωστε μια πρόγευση πήρα όταν άκουσα την οργισμένη αντίδραση ενός  συνταξιούχου στην τηλεόραση. Μόνο με τρείς λέξεις: στάχτη και μπούρμπερη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ

Ο «αβύθιστος» Σισέ


Αφιέρωμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΦΙΦΑ έχει γίνει ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού χαρακτηρίζεται ως... αβύθιστος λόγω ότι έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έπειτα από δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς...

Ηλικιωμένος έριξε βραστό νερό στο πρόσωπο 13χρονου


Ένα περίεργο περιστατικό, με θύμα ένα παιδί 13 μόλις ετών που κινδυνεύει να μείνει στο σκοτάδι για την υπόλοιπη ζωή του, συνέβη στους Αγίους Θεοδώρους και διερευνάται από τις αστυνομικές Αρχές της Κορίνθου.

Πτώση άνω του 3% στο χρηματιστήριο


Διευρύνονται οι απώλειες του γενικού δείκτη κυρίως λόγω της ενίσχυσης των πιέσεων στον κλάδο των τραπεζών...

Ξεσάλωσαν οι εισπρακτικές


Η φωνή -συνήθως γυναικεία- συστήνεται και ξεκινά να αφηγείται το λόγο της τηλεφωνικής κλήσης με ύφος αρχικά επίσημο. Ο δανειολήπτης με ληξιπρόθεσμες οφειλές θα ακούσει στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τα ίδια. «Πότε...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ MEZEΔAKI ΣΤΟ FACEBOOK

 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ
Συνεχίζονται οι προσφορές για το ΜΕΖΕΔΑΚΙ που έχει πλέον την δική του ομάδα στο facebook και σύντομα θα έχει και την δική του σελίδα στο internet. Τα γεύματα του είναι για όλα τα πορτοφόλια και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των φαγητών απλά ΚΟΡΥΦΑΙΑ.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...