Πόλεμος του Wikileaks με την Τράπεζα της Αμερικής


Άγρια κόντρα ξεσπάει μεταξύ του Wikileaks και της Τράπεζας της Αμερικής αυτή τη φορά, καθώς η τελευταία διέκοψε τις όποιες διαδικασίες πληρωμών υφίστανται για το Wikileaks, ακολουθώντας το παράδειγμα μιας σειράς άλλων οικονομικών ινστιτούτων, όπως η MasterCard και η PayPal. «Το Wikileaks ίσως εμπλέκεται σε δραστηριότητες που δεν είναι σύμφωνες με τις εσωτερικές μας πολιτικές περί διαδικασίας πληρωμών», ήταν η επίσημη δικαιολογία της τράπεζας.
Αμέσως το Wikileaks ως απάντηση διέκοψε όλες του τις δραστηριότητες και συναλλαγές με την Τράπεζα της Αμερικής και δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Twitter στο οποίο καλεί «όλους τους ανθρώπους που αγαπούν την ελευθερία να κλείσουν τους λογαριασμούς τους με την Τράπεζα της Αμερικής». Όλα αυτά, εν αναμονή των αποκαλύψεων που έχει προαναγγείλει το Wikileaks που θα αφορούν «ανήθικες πρακτικές» κάποιων μεγάλων αμερικάνικων τραπεζών, εκ των οποίων και της Τράπεζας της Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...