To oπλοστάσιο...των συνόρων!

To οπλοστάσιο με τα 7 πολεμικά όπλα, τις διόπτρες και τις 25 χειρομβοβίδες που βρέθηκε στη Βύσσανη Ιωαννίνων, θα κατέληγε στην Αθήνα. Εκεί απλά έκρυβαν τα όπλα μέχρι να τα μεταφέρουν στην Αθήνα. Ο οπλισμός προέρχεται από τη γειτονική Αλβανία, πληροφορία που διέθεταν εξ αρχής οι διωκτικές αρχές, γι αυτό και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Λευτέρης Οικονόμου επέδειξε ιδαίτερο ενδιαφέρον και επικοινωνούσε συχνά με τον Διοικητή Ασφαλείας Αττικής Γιάννη Δικόπουλο. Ως γνωστόν ο Αρχηγός κατάγεται από την Κόνιτσα, σημεία της περιοχής βρίσκονται πάνω στην Ελληνοαλβανική μεθόριο.
Την αστυνομική επιχείρηση σχεδίασε ο Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής Αποστόλης Καστάνης [φωτο] επίσης Ηπειρώτης, που στις αρχές μάλιστα της δεκαετίας του 1990 υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών στα σύνορα ως νεαρός Υπαστυνόμος, τότε που είχαν συμβεί πολλά αιματηρά περιστατικά με Αλβανούς μεγαλέμπορους ναρκωτικών.
ΠΗΓΗ:CrimesOnAir

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...