ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΟΥ SUPER STAR

Αγαπάμε την Χριστίνα Λαμπίρη για το ήθος που έχει δείξει τόσα χρόνια στην τηλεόραση. Εάν και διαπραγματεύεται θέματα που εμάς δεν μας αρέσουν δεν εκπέμπει αυτή την χυδαιότητα και την κατινιά που εκπέμπουν άλλες μεσημεριανιτζούδες. Γι' αυτό και χαιρόμαστε όταν μαθαίνουμε ότι είναι μια χαρά στην προσωπική της ζωή που προς τιμήν της την έχει πιο ψηλά από τις πρόσκαιρες επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Θα θέλαμε να την δούμε και σε κάτι πιο δημοσιογραφικό γιατί και ΜΠΟΡΕΙ και θα έχει ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε δικό μας κανάλι και οι υπεύθυνοι των καναλιών έχουν εφησυχάσει με την ελαφρά ψυχαγωγία. Για αυτό και μέχρι του Έλληνα να του πάρουν ότι έχει και κυρίως δεν έχει θα το χαζεύουν με πατσαβουροθέματα. Εμείς τα παίζουμε γιατί είναι το τυράκι μας για να σας τραβήξουμε το ενδιαφέρον. Μετά σας ρίχνουμε την "δηλητηριώδη" ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ μας και ή πεθαίνετε και αποχωρείτε ή ακολουθείτε μαζί μας έναν δρόμο γεμάτο αγώνες που δεν υπόσχεται ΤΙΠΟΤΑ απολύτως παρά να μην χαλάσουμε ΜΑΖΙ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...