ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΑΚΗΣ-STAR

ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΟ STAR
Μπορεί να συναντήθηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τον Κυριακόπουλο στο star όμως τελικά "γάμος" δεν έγινε!! Οι διαφωνίες πολλές όπως ότι ο Μάκης θα έκανε μόλις μια εκπομπή την εβδομάδα και αυτή μαγνητοσκοπημένη και θα έπαιρνε τα μισά και λιγότερα χρήματα από ότι παίρνει (έχει να πληρωθεί 5 μήνες) από το alter. Μάλιστα δημιουργήθηκε και μικροεπεισόδιο αφού ο Μεγαλομέτοχος του σταθμού Βαρδής Βαρδινογιάννης δεν επιθυμεί να έχει τον Μάκη στο κανάλι του και δεν είχε ενημερωθεί για την συνάντηση που θα γίνονταν στον σταθμό.
Ο Κουρής που ήταν και ο άνθρωπος που οργάνωσε το ραντεβού σε μια προσπάθεια να αποδυναμώσει την πλευρά Κοσμόπουλου-Γιαννίκου θέλησε να δείξει ότι το alter αποδυναμώνεται και φεύγει κόσμος για να πιέσει. Πάντως τα χρέη του alter δεν βοηθάνε για να ανακάψε το κανάλι που σε οποιαδήποτε Χώρα του κόσμου θα είχε κλείσει αφού με τίποτα τα επόμενα χρόνια και εάν δεν μπει κάποιος να ρίξει λεφτά δεν θα καταφέρει να ορθοποδήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...