O Michael Douglas αποκαλύπτεται...

Ήρεμος, γαλήνιος και πάνω από όλα υγιής εμφανίστηκε ο Michael Douglas στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του και την ανακοίνωσή του ότι πάσχει από καρκίνο στον λάρυγγα.
Μιλώντας στο «Hollywood Reporter», ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε ότι είναι ευγνώμων που ζει και που είναι σε θέση να κάνει απλά καθημερινά πράγματα, παρόλο που εξακολουθεί να κάνει χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες πέντε μέρες την εβδομάδα. Η όψη του θυμίζει ξανά τον Michael Douglas που ξέρουν όλοι, ενώ και η ψυχολογία του είναι καλή.
«Μετά από όλες τις αντιξοότητες που πέρασα αυτό το διάστημα, το να μπορώ να κάθομαι εδώ και να σας μιλάω με κάνει πολύ ευτυχισμένο», είπε στον δημοσιογράφο του περιοδικού. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η αρρώστια του τον έφερε ακόμη πιο κοντά με τους αγαπημένους του ανθρώπους, ενώ τον απομάκρυνε από ψεύτικους φίλους, που στην πραγματικότητα βρίσκονταν γύρω του μόνο για το όνομά του.
Ο 66χρονος ηθοποιός κάνει και σχέδια για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ενώ ήδη μελετά τον ρόλο του για την επόμενη ταινία του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...