«Mr Mig» και στον Ερασιτέχνη!


Μετά την εξασφάλιση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ η ομάδα του Ανδρέα Βγενόπουλου θέλει να θέσει σε κίνηση το σχέδιο για την αναγέννηση των ερασιτεχνικών τμημάτων του Παναθηναϊκού.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει σκοπό μετά την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να προχωρήσει και σε βήματα αναγέννησης του Ερασιτέχνη, σύμφωνα με την «Εξέδρα»!

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θεωρεί ότι δεν είναι δυνατόν η ΠΑΕ να έχει έξοδα που αγγίζουν τα 60 εκατομμύρια και να μην μπορούν να διατεθούν δυο εκατομμύρια ευρώ για τον ερασιτέχνη.

Το σχέδιο του Mister MIG για την αναγέννηση των ερασιτεχνικών τμημάτων του Παναθηναϊκού αποτελείτε από πέντε βήματα.

Αρχικά θα ζητηθεί ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων από ορκωτούς λογιστές για να υπάρξει μια πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί. Το δεύτερο βήμα θα είναι να ζητηθεί η αποπληρωμή των χρεών από αυτούς που θα αποδειχθεί ότι τα έχουν δημιουργήσει, ώστε να μην υπάρχουν μαύρες τρύπες για τη νέα διοίκηση.

Στην συνέχεια και στο τρίτο μέρος του σχεδίου, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, είναι διατεθειμένος να βγει μπροστά στην ανάδειξη της νέας διοίκησης που θα έχει σαν στόχο να καταστήσει τον Παναθηναϊκό «Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ». Αυτό θα γίνει με την ανάδειξη πρωταθλητών από τα σπλάχνα του συλλόγου. Σε συνδυασμό με την χρηματοδότηση των μετόχων της ΠΑΕ ο Παναθηναϊκός θα είναι εύρυθμος σε όλα τα τμήματα.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Βγενόπουλος θέλει να εμπλέξει και τους φίλους του Παναθηναϊκού στις διαδικασίες του Ερασιτέχνη. Θα γίνει λοιπόν μια προσπάθεια για την εγγραφή πολλών μελών ώστε να μην ψηφίζουν μόνο 80 άνθρωποι στον ερασιτέχνη.

Το τελευταίο βήμα του σχεδίου αναγέννησης του ερασιτέχνη είναι η σύνδεση του με το γήπεδο. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θεωρεί ότι τα τμήματα του ερασιτέχνη πρέπει να φιλοξενούνται στο γήπεδο του Βοτανικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...