Μανώλης και Ιερεμίας εκτός «Master Chef»


Το Σάββατο παρακολουθήσαμε τη δοκιμασία αποχώρησης ανάμεσα στον Γιάννη Μάργαρη και τον Μανώλη Αναστασίου. Οι δύο διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αποδώσουν όσο καλύτερα μπορούσαν το πιάτο που τους παρουσίασαν οι κριτές και να τους εντυπωσιάσουν τόσο με το γευστικό αποτέλεσμα όσο και με το στήσιμο του πιάτου.
Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε ο Μανώλης και ως εκ τούτου αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής, ενώ ο Γιάννης κατάφερε να περάσει στην εξάδα του «Master Chef».

Το παιχνίδι πλέον έχει μπει στην τελευταία του φάση και, όπως είναι φυσικό, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει. Χθες, στο 67ο επεισόδιο, οι παίκτες στο κουτί του «Master Chef» είχαν σαν θέμα το κυνήγι. Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα των έξι διαγωνιζομένων και ο Ιερεμίας Αμβροσιάδης έχασε το εισιτήριο για την τελική πεντάδα του διαγωνισμού.

Γιάννης Αποστολάκης, Άντζελα Παπαβασιλείου , Άκης Πετρετζίκης, Γιάννης Μάργαρης, και Μιχάλης Καλαβρυνός είναι οι πέντε παίκτες που παραμένουν στο παιχνίδι και σήμερα το βράδυ διαγωνίζονται στο πιο απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας. Ποιος θα αποχωρήσει;
ΠΗΓΗ:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...