Mια επταετία δικέφαλο πάρτι μέσα στη Τούμπα!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει πάρει τον «αέρα» τον «Γηραιού» τα τελευταία χρόνια στην Τούμπα. Οπως παρουσιάζει το gazzetta.gr έχει να χάσει από τον Ηρακλή από τη σεζόν 2002-2003.
Την τελευταία φορά που ο Ηρακλής χαμογέλασε απέναντι στον ΠΑΟΚ, μέσα στην Τούμπα, ήταν όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν στο ρόστερ τους τον Κώστα Χαλκιά ο οποίος έπιασε πέναλτι του Γ.Γεωργιάδη και στην κόντρα ο Φοφόνκα πέτυχε το γκολ της νίκης. Από εκείνο το 0-1 μέχρι σήμερα, ο ΠΑΟΚ μετράει μόνο νίκες απέναντι στον συντοπίτη Ηρακλή.
Επτά τον αριθμό, όσα και τα χρόνια που έχουν περάσει. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές ο Ηρακλής, εκτός από σκυμένο κεφάλι, έφυγε και «άκαπνος» αφού έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις μία φορά. Ο μοναδικός σκόρερ του Ηρακλή την τελευταία επταετία είναι ο Επστάιν στην ήττα με 3-1 τη σεζόν 2006-2007. Η συνολική συγκομιδή των επτά τελευταίων αναμετρήσεων στο «δεύτερο» πιο καυτό ντέρμπι της πόλης είναι 12-1 υπέρ του ΠΑΟΚ.
ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...