ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑLTER

ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΟΥΡΗ-ΓΙΑΝΝΙΚΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΧΛΙΔΗ
Και ενώ οι εργαζόμενοι στο alter περίμεναν σήμερα όπως είχε βγάλει ανακοίνωση ο σταθμός να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους του μηνός Νοεμβρίου και το δώρο των Χριστουγέννων είδαν για ακόμα μια φορά την διοίκηση του σταθμού να τους κοροιδεύει. Ούτε ένα ευρώ στους λογαριασμούς τους με τα έξοδα τους να τρέχουν , τα ενοίκια τους απλήρωτα και να μην μπορούν να αγοράσουν κάτι για τα παιδιά τους τις γιορτινές αυτές μέρες. Μιλάμε για εργαζομένους των 1000 έως 1200 ευρώ τον μήνα γιατί για τις βεντέτες του σταθμού ελάχιστα μας ενδιαφέρει.
Άλλωστε αυτοί όπως π.χ ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παίρνουν 90.000 ευρώ τον μήνα και πριν δυο χρόνια έπαιρνε 200.000 ευρώ τον μήνα. Οι μεγαλοδημοσιογράφοι του σταθμού σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται να μην βγάλουν εκπομπές άμα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ο Κουρής έχει πλέον το kontra channel και αδιαφορεί πλήρως για το κανάλι του Μπουρναζίου όπου είναι ο μεγαλομέτοχος με ποσοστό 51% και ρίχνει ευθύνες για την κατάντια στους Γιαννίκο-Κοσμόπουλο. Πάντως εάν είχαν λίγη τσίπα και από τις δυο πλευρές θα είχαν πληρώσει τους εργαζόμενους του σταθμού οι οποίοι είναι εργαζόμενοι που δεν αμοίβονται και φυσικά η Κυβέρνηση αφήνει έναν σταθμό να μην πληρώνει χωρίς να παρεμβαίνει για να βρεθεί κάποια λύση. Εμείς θα σταθούμε στο πλευρό των εργαζομένων και θα γράφουμε τις εξελίξεις γιατί δυστυχώς υπάρχει ένα πέπλο σιωπής από την πλειοψηφία των ΜΜΕ.

4 σχόλια:

funky είπε...

einai aparadekto auto pou sumbainei...kai den einai i prwti fora....pou ginete....oi ergazomenoi tou alter exoun na plirwthoun kanonika apo ton ioulio ....kai den einai i moni epixeirisi pou ginete auto....alla den blepw kanenan na epembainei...pou pigan ola ta sundikalistika swmatia??!!!!!!oeo....?!!!!!!!!pou eipotithete uperaspizoun kai diekdikoun ta dikaiwmata twn ergazomenwn???

Ανώνυμος είπε...

ntroph...

Ανώνυμος είπε...

gianiko kai lamogia karpazoeispraktora kosmopoule exeis dhmioyrghsei sxolh roufianon,alla exeis oreo sverko gia sfaliares vasilakh prepei na katalaves poios eime,a re sexta poy sas xreiazete ftoy sas roufianoi

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Εάν και δεν κάνουμε καμιά λογοκρισία στα σχόλιά σας θα θέλαμε να σεβαστείτε την ιδιαίτερη ευαισθησία μας σε ότι αφορά του ΣΤΥΓΝΟΥΣ, ΔΕΙΛΟΥΣ και παρακρατικούς δολοφόνους της ΣΕΧΤΑΣ . Η ΣΕΧΤΑ φυσικά και δεν χρειάζεται παρά μόνο σε ένα παρακράτος που προσπαθεί να μειώσει τις ΑΤΟΜΙΚΕΣ μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ και να μας ΦΙΜΩΣΕΙ. Δυστυχώς για αυτούς τα όνειρά μας είναι αλεξίσφαιρα!!!
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...