Kαταδίκασαν την επίθεση κατά Χατζηδάκη!

Την απερίφραστη καταδίκη της χθεσινής επίθεσης κατά του πρώην υπουργού Μεταφορών και βουλευτή της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, εξέφρασαν τόσο ο υπουργός Θαλάσσιων Υποθέσεων όσο και ο πρόεδρος και οι βουλευτές της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.
«Ελπίζουμε να μην επαναληφθούν τέτοιες πράξεις που δεν οδηγούν πουθενά», επεσήμανε ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννης Δριβελέγκας, ενώ επιτέθηκε σε όσους, εδώ και καιρό, όπως είπε, διασύρουν τον πολιτικό κόσμο.Στο σημείο αυτό, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορίου αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου της Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάς Κ. Μπακούρη, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατά την οποία, σύμφωνα με τον κ. Δριβελέγκα, ο κ. Μπακούρης παρουσίασε έρευνα που λέει ότι πρώτο σε διαφθορά είναι το νομοθετικό σώμα.
Ο κ. Δριβελέγκας αμφισβήτησε την έρευνα, εκφράζοντας παράλληλα την έντονη αντίθεσή του για τα όσα υποστήριξε ο κ. Μπακούρης, ενώ τον χαρακτήρισε «χρυσοκάνθαρο των δημοσίων οργανισμών» των οποίων ήταν επικεφαλής επί σειρά ετών, και στο παρελθόν και πρόσφατα.

«Τι έρευνα είναι αυτή; Πώς έγινε, με ποιο τρόπο και πώς χρηματοδοτείται, πρέπει να το δούμε», πρόσθεσε.

Την απερίφραστη καταδίκη και τον αποτροπιασμό του για την ενέργεια κατά του κ. Χατζηδάκη που πλήτττει, όπως είπε, τη δημοκρατία και το κοινοβουλευτικό σύστημα, εξέφρασε εκ μέρους της κυβέρνησης, ο υπουργός Θαλάσσιων Υποθέσεων Γιάννης Διαμαντίδης.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αθανάσιος Παπαδόπουλος τόνισε την ανάγκη «το Κοινοβούλιο να λάβει μέτρα για τους βουλευτές», καθώς όπως είπε, «ζούμε κρίσιμες στιγμές» το τελευταίο διάστημα.

Για ενέργειες που στοχεύουν στη συκοφάντηση της συνειδητής αντίδρασης του λαού, έκαναν λόγο οι βουλευτές του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου και Νίκος Παπακωνσταντίνου. Ο τελευταίος δε, επιτέθηκε και σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα που, όπως είπε, το τελευταίο διάστημα προέτρεπαν κάτι τέτοιο ως εκτόνωση του ελληνικού λαού, χλευάζοντας τους πολιτικούς.

Αυτές οι ενέργειες συκοφαντούν τη συνειδητή αντίδραση του ελληνικού λαού, πρόσθεσε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Την έντονη αντίθεσή τους σε τέτοιες, όπως είπαν, απαράδεκτες και καταδικαστέες ενέργειες εξέφρασαν και οι εκπρόσωποι τόσο της ΝΔ όσο και του ΛΑΟΣ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...