Kαλό μήνα σε όλους

Του Σταύρου Μαρίνη
Καλό μήνα σε όλους σας!! Εύχομαι τα καλύτερα σε εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε. 24 μέρες πριν τα Χριστούγεννα και η ΕΛΠΙΔΑ να γεννηθούμε και πάλι μέσα από την γέννηση του Θεανθρώπου μου αφήνει ελάχιστα περιθώρια να ασχοληθώ με μικρά πράγματα. Αυτή η ελπίδα κράτησε το Έθνος ζωντανό στα 400 χρόνια της Τουρκοκρατίας αλλά όχι αλώβητο!!! Άφησε πίσω της,  τις οδυνηρές επιμίξεις με τους Μογγόλους Υπάνθρωπους και οδήγησε στην παρακμή που είναι σχεδόν συνεχιζόμενη με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις.
Στην περίοδο της οικονομικής κρίσης και του ΔΝΤ, η μόνη Ελπίδα είναι η καταστροφή αυτής της μίζερης και χωρίς ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ  Φυλής που δανείζεται για να ζήσει και γίνεται έρμαιο των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. Όσοι από εσάς θεωρούν ότι αυτή η Φυλή μπορεί να ξαναβρεί την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ της είσαστε και ο ΛΟΓΟΣ που παραμένουμε εμείς σε λειτουργία. Όσοι Ζωντανοί τολμήστε λοιπόν να ματώσουμε όχι για αυτό που ΕΙΜΑΣΤΕ αλλά για ότι ΠΡΕΠΕΙ να γίνουμε. Θα γίνουμε ιδιαίτερα σκληροί και το δηλώνουμε ευθαρσώς ότι δεν δεχόμαστε κανέναν που χρησιμοποιεί δεκάδες τουρκικές λέξεις καθημερινά και ακούει την παρηκμασμένη Ανατολική μουσική να έχει σχέση με την δική μας Ελλάδα. Είχαμε αναστατώσει πριν 2 χρόνια το διαδίκτυο αποκαλύπτοντας ποιοι δουλέυουν στην Ελλάδα και εξυπηρετούν στο να γίνουμε ΑΝΑΤΟΛΗ, ενώ καμιά σχέση δεν έχουμε με ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ και ΑΞΕΣΤΟΥΣ λαούς. Η συνέχεια θα δοθεί από τον server μας που τελικά θα είναι στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και όχι στην Ελλάδα όπως είχαμε αρχικά σχεδιάσει.Οι καιροί είναι δύσκολοι και εμείς ακόμα μετράμε  με τα ασήμαντα καθημερινά μέτρα μας και τα συγκρίνουμε με τα ΜΕΓΑΛΑ και ΣΠΟΥΔΑΙΑ.(Συνεχίζεται.......)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...