JENS PÜHSE – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Απόσπασμα των αποκλειστικών δηλώσεων στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή του Jens Pühse, Υπευθύνου της ομοσπονδιακής οργάνωσης του Εθνικοδημοκρατικού κόμματος Γερμανίας (Nationaldemokratische Partei Deutschlands-NPD):

«…Οι εθνικιστές της Ευρώπης θα μπορέσουν να αντισταθούν επιτυχώς στους αρχιτέκτονες του «ενιαίου κόσμου» των Βρυξελλών, της Wall Street και της Νέας Υόρκης, μόνον όταν «τραβήξουν όλοι μαζί ενωμένοι το σχοινί», σε συγκεκριμένα θέματα και την κατάλληλη στιγμή! Βασική προϋπόθεση για τα ανωτέρω είναι η κοινή αντίσταση στην ευρωπαϊκή ένωση, που είναι η Ευρώπη των τραπεζών, των λόμπι και των διεθνιστών. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι: Ποτέ άλλοτε τα τελευταία 18 χρόνια, από τότε που ψηφίστηκε η συνθήκη του Μάαστριχ, δεν έγινε τόσο ξεκάθαρο όσο κατά την διάρκεια της ευρωπαϊκής κρίσης, ότι η ΕΕ έχει αποτύχει σε όλα τα επίπεδα και ότι αποτελεί ουσιαστικά μια πολυπολιτισμική φυλακή, της οποίας τα δεσμά πρέπει να σπάσουμε – για το συμφέρον όλων των ευρωπαϊκών λαών…»

Στην πραγματικότητα έχουμε να κάνουμε και στην ΕΕ, με μια χωρίς πατρίδα, εθνοπροδοτική εγκληματική κλίκα

«…Στην πραγματικότητα όμως έχουμε να κάνουμε στον δυτικό κόσμο, και συνεπώς και στην ΕΕ, με μια χωρίς πατρίδα, εθνοπροδοτική εγκληματική κλίκα, η οποία έχει επανδρώσει και καταλάβει τα πάντα – τράπεζες, επιχειρήσεις, χρηματοπιστωτική οικονομία, πολιτική και μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είναι λοιπόν απολύτως σωστό να λέμε, ότι η κυρία Μέρκελ είναι το ίδιο υπεύθυνη για την ευρωπαϊκή κρίση, όπως και η ελληνική κυβέρνηση ή ακόμα και άνθρωποι όπως ο κερδοσκόπος Σόρος και άλλοι, οι οποίοι σε συνεργασία μεταξύ τους δημιούργησαν την κρίση, και εμφανίστηκαν στη συνέχεια ως σωτήρες. Οι ευρωπαϊκοί λαοί λοιπόν θα πρέπει, σύμφωνα με τα σχέδια των διεθνιστών, να πέσουν στην παγίδα, εγκαταλείποντας παντελώς την ανεξαρτησία της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας (ΕΚΤ), παραχωρώντας κυριαρχικά δικαιώματα…»

«…Υπάρχουν διάφορα είδη διεθνισμού, που θα πρέπει όμως να απορρίπτονται στον ίδιο βαθμό από τους Ευρωπαίους Εθνικιστές. Μπορεί να υπάρχουν ευρωκεντρικοί κύκλοι, οι οποίοι επιδιώκουν να ασκείται μια ανεξάρτητη πολιτική έναντι των Η.Π.Α. – μια πολιτική που έχει όμως και αυτή αντεθνικό προσανατολισμό. Πέραν τούτου, υπάρχουν εκείνοι, και πιστεύω πως είναι η πλειοψηφία, οι οποίοι βλέπουν την Ε.Ε. και το Ευρώ μόνο σαν ένα πρώτο στάδιο για την εγκαθίδρυση μιας ενιαίας παγκόσμιας κυβέρνησης με ένα ενιαίο νόμισμα, δηλαδή κάτι σαν «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης» υπό την μορφή συνομοσπονδιακού κράτους, με λίγα λόγια κάτι που θα έχει σαν πρότυπο το πολυπολιτισμικό μολώχ των λαών στις Η.Π.Α.

….Εμείς οι Γερμανοί Εθνικιστές όμως απορρίπτουμε και τις δύο εκδοχές του διεθνισμού. Είμαστε καθαρά υπέρ μιας ευρύτερης ευρωπαϊκής συνεργασίας, ακόμα και υπέρ μιας ενιαίας ευρωπαϊκής αμυντικής ένωσης, και σε περίπτωση εξωτερικού κινδύνου υπέρ μιας ειλικρινούς αδελφότητας των Ευρωπαίων στα όπλα, για την οποία εξάλλου υπάρχουν ιστορικά πρότυπα, καθώς και υπέρ μιας δραστήριας πολιτιστικής ανταλλαγής στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού και της διατήρησης των εθνικών και τοπικών εθίμων του κάθε έθνους. Αυτό που δεν θέλουμε, είναι η διάλυση των εθνικών κρατών και η παραχώρηση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων προς υπερεθνικούς οργανισμούς όπως η ΕΕ. Σε αυτά τα κυριαρχικά δικαιώματα ανήκει σαφώς και το δικαίωμα διατήρησης εθνικού νομίσματος…»
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...