ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛIΓΚ: Μοιράζονται τα τελευταία εισιτήρια για τους "16"

Αυλαία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, απόψε και την Τετάρτη το βράδυ. Απομένει να μοιραστούν τέσσερα εισιτήρια για να ολοκληρωθεί το παζλ των 16 ομάδων που προκρίνονται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και πέντε, που οδηγούν στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.
Από τον 1ο όμιλο έχουν προκριθεί οι Τότεναμ, Ίντερ με την Τβέντε να πηγαίνει στο Γιουρόπα Λιγκ (υπερισχύει της Βέρντερ σε περίπτωση ισοβαθμίας). Στον 2ο Σάλκε και Λιόν έχουν καθαρίσει με την Μπενφίκα να δίνει μάχη με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στον 3ο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βαλένθια θα κουνήσουν το σεντόνι και μετά τις γιορτές με τη Ρέιντζερς να βγάνει στο Γιουρόπα. Στον 4ο όμιλο δεσπόζει η Μπαρτσελόνα με τις Κοπεγχάγη και Ρουμπίν Καζάν να δίνουν μάχη για το άλλο εισιτήριο με τη χαμένη να… πνίγει τον πόνο της στο δεύτερο τη τάξη ευρωπαϊκό θεσμό σε επίπεδο συλλόγων.

Η Ρόμα έχει το πλεονέκτημα έναντι της Βασιλείας, στον 5ο όμιλο για το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά σε περίπτωση ισοβαθμίας, περνούν οι Ελβετοί. Η Μπάγερν έχει προκριθεί. Τσέλσι και Μαρσέιγ είναι οι πετυχημένες στον 6ο όμιλο, με τη Σπαρτάκ Μόσχας να ικανοποιείται με το Γιουρόπα Λιγκ. Ρεάλ και Μίλαν δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την επόμενη φάση, με τον Άγιαξ και την Οσέρ να τα δίνουν όλα για το Γιουρόπα Λιγκ, στον 7ο όμιλο. Στον 8ο όμιλο, όλα είναι ανοικτά, καθώς υπάρχει και το ενδεχόμενο τις τριπλής ισοβαθμίας των Σαχτάρ, Άρσεναλ, Μπράγκα. Σε αυτή την περίπτωση η Μπράγκα μένει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός και αν νικήσει με 4 γκολ διαφορά και πάνω τη Σαχτάρ, στο αυριανό μεταξύ τους ματς.

Απόψε:

A ΟΜΙΛΟΣ
Τβέντε (Ολλανδία)-Τότεναμ (Αγγλία)
Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία)-Ιντερ (Ιταλία)
B ΟΜΙΛΟΣ
Μπενφίκα (Πορτογαλία)-Σάλκε (Γερμανία)
Λιόν (Γαλλία)-Χάποελ (Ισραήλ)
Γ ΟΜΙΛΟΣ
Μπουρσασπορ (Τουρκία)-Ρέιντζερς (Σκωτία)
Μάντσεστερ Γιουν. (Αγγλία)-Βαλένθια (Ισπανία)
Δ ΟΜΙΛΟΣ
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Ρουμπιν Καζάν (Ρωσία)
Κοπεγχάγη (Δανία)-Παναθηναϊκός (Ελλάδα)

ΠΗΓΗ:Nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...