Η Ευγενία παρουσιάστρια στο CNN;

Τους τελευταίους μήνες, η Ευγενία Μανωλίδου αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που έχει συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλο.
Τα επαγγελματικά της σχέδια και οι αποφάσεις της σχετικά με το αν θα μείνει στο MEGA ή αν θα επιστρέψει στον ANT1 και την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» συνιστούν  το νούμερο 1 προϊόν συζήτησης στα τηλεοπτικά πηγαδάκια. Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπιζόμενος τη σύζυγό του, μίλησε στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» και σχολίασε την καριέρα της Ευγενίας στην τηλεόραση από την εποχή που παρουσίαζε τη «Στιγμής της αλήθειας» μέχρι το σημερινό «Master Chef». «Είμαι πάρα πολύ ευτυχής που η Ευγενία κάνει εκπομπές που κάνουν επιτυχία και απασχολεί όλους εσάς τους ανθρώπους των Μέσων» είπε ο βουλευτής και πρόσθεσε: «Για να συνεχίσει την καριέρα που είχε στη μουσική, έπρεπε να είναι στο εξωτερικό. Και, υπό την έννοια αυτή, η καριέρα της ήταν κάτι που την απασχολούσε τότε. Έτσι, όταν ήρθε η πρόταση για τη “Στιγμή της Αλήθειας”, παρόλο που το concept αυτό μού έκανε και ζημιά πολιτική και ήταν και πολύ δύσκολο για μένα, δεν μπορούσα να πω ψέματα, γιατί έβλεπα ότι και ενδιαφέρον θα είχε για τον τηλεθεατή και ότι η Ευγενία “το είχε”. Και της είπα τη γνώμη μου». Όσο για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι και αρκέστηκε να πει: «Δεν είμαι εκπρόσωπος Τύπου της Ευγενίας» και χαριτολογώντας συμπλήρωσε: «Εγώ θα ήθελα να τη δω παρουσιάστρια στο CNN!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...