Η Britney Spears διαψεύδει


Πρωτοσέλιδο στο περιοδικό «Star» έγινε η Britney Spears για άλλη μία φορά, όταν κυκλοφόρησε μια φωτογραφία της στην οποία έχει μαυρισμένο μάτι.
Αμέσως οι «κακές» γλώσσες έσπευσαν να δουν τι συνέβη, καθώς το πρωτοσέλιδο είχε τίτλο «Jason beat me up», δηλαδή ο Jason με χτύπησε, κάνοντας λόγο για βίαιη συμπεριφορά του Jason Trawick απέναντι στην τραγουδίστρια.



 
 Από το twitter της Britney

Όλοι έψαχναν να μάθουν τι έγινε και το περιοδικό «US» επικοινώνησε με τον πρώην σύζυγό της Britney, Jason Alexander, ο οποίος υποστήριξε πως ο Trawick την κακομεταχειριζόταν και μάλιστα είχε ηχογραφήσει και τις συνομιλίες τους με την εξομολόγηση της star. Όσο περνούσαν οι μέρες, το θέμα έπαιρνε ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις και σε μια έκρηξη θυμού η Britney μέσω του προφίλ της στο Twitter έδωσε την απάντησή της: «Περιοδικό Star, Radar on line, Jason Alexander και οι υπόλοιποι ψεύτες, φιλήστε τον ωραίο μου, λευκό, καταγόμενο από τη Νότια Λουιζιάνα πισινό». Ενώ λίγη ώρα αργότερα, ο μάνατζέρ της, Adam Leber, προέτρεψε τους θαυμαστές της επιτυχημένης star της pop να μποϊκοτάρουν το Radar Online και το περιοδικό «Star» που αναπαρήγαγαν την ψευδή είδηση. Ε, ρε μηνύσεις που θα πέσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...