Η Ντόρα τελευταία σε δημοφιλία αρχηγών!

Εξαιρετικά ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσιάζει η έρευνα «Metron Forum» της εταιρείας «Metron Analysis», τα ποσοτικά δεδομένα της οποίας έχει παρουσιάσει κατ’ αποκλειστικότητα το «statesmen.gr», από τις 22 Δεκεμβρίου.
Τότε, σας είχαμε παρουσιάσει τόσο την περαιτέρω μείωση της διαφοράς ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ (στο 4,9%, από 7,5% τον Ιούνιο), όσο και το γεγονός ότι στη δημοφιλία των προσώπων συμπεριλαμβάνεται και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται στη δεύτερη θέση, πίσω από τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Στο σκέλος της δημοφιλίας των πολιτικών αρχηγών, η επίδοση του Γιώργου Παπανδρέου σημειώνει πτώση (39,1% από 44,9%), ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται περίπου στα ίδια επίπεδα με τον Ιούνιο (30,1% από 31,6%), τα «κακά μαντάτα» ωστόσο αφορούν τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας βρίσκεται στην τελευταία θέση της δημοφιλίας των πολιτικών αρχηγών, με 24%, σημειώνοντας ωστόσο αύξηση, σε σχέση με το προ εξαμήνου ποσοστό του 20,2%. Πίσω από το δίδυμο Παπανδρέου-Σαμαρά βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας (28,7%) και ακολουθούν οι Φώτης Κουβέλης (27,7%), Αλέκα Παπαρήγα 27,2% και Γιώργος Καρατζαφέρης (26,5%). Η Ντόρα Μπακογιάννη συγκεντρώνει και τις περισσότερες αρνητικές γνώμες, με 73,3%, ενώ τις λιγότερες έχει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης (49,2%).
ΠΗΓΗ:Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...