«Πάντσερ» για «Δικέφαλο» του Βορρά!

Τον Μίκε Χάνκε του Ανόβερο και της Εθνικής Γερμανίας θέλει ο ΠΑΟΚ, που έχει κάνει ήδη επίσημη πρόταση στον παίκτη -ο οποίος μπορεί να φύγει ελεύθερος- και περιμένει την απάντησή του.Το επιθετικό πρόβλημα του «Δικεφάλου» πιστεύουν ότι μπορεί να λύσει ο Μίκε Χάνκε οι διοικούντες του ΠΑΟΚ και για αυτό τον πλησίασαν με επίσημη πρόταση σύμφωνα με την «Sportday». Στην αρχή της εβδομάδας κατατέθηκε επίσημη πρόταση στον Γερμανό του Ανόβερο και περιμένει την απάντησή του. Ο Χάνκε αγωνίζεται στο Ανόβερο, όμως δεν είναι μέσα στα πλάνα του Μίρκο Σλόμκα και για αυτό μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος.
Ο Χάνκε που είναι και πρώην διεθνής με την εθνική Γερμανίας έχει ήδη δυο προτάσεις από Ζυρίχη και Αρμίνια Μπίλεφελντ. Στα τελευταία τρία ματς αγωνίστηκε λόγω τραυματισμών στην πρώτη ομάδα και σκόραρε και στους τρεις αγώνες χωρίς όμως να αλλάξει την γνώμη του προπονητή του.
ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...